Cine a fost prima româncă ofertată să pozeze goală şi pentru ce sumă colosală

Dana Săvuică, goală în Playboy
Dana Săvuică, goală în Playboy

Cine se încumetata să se dezbrace în faţa apartului de fotografiat în urmă cu mai bine de trei decenii era intens comentat, goliciunea fiind pe atunci încă un subiect tabu în rândul românilor. O actriţă celebră a primit această propunere, dar a refuzat-o pe loc. Deşi ar fi încasat o sumă colosală, vedeta a preferat să nu se expună nud pe coperta unei reviste dedicate bărbaţilor, dar a făcut-o mai târziu într-un film românesc unde şi-a arătat cu generozitate sânii în mai multe scene incendiare.

Ce şedinţă foto ar fi ieşit dacă Eugenia Şerban ar fi acceptat să pozeze goală pentru prima copertă Playboy! Actriţa a povestit recent că a avut motive întemeiate pentru care nu a bătut palma pentru a lua aceast contract. Chiar dacă a fost tentată să o facă pentru că suma cu care ar fi fost plătită i-ar fi asigurat un trai lipsit de griji, vedeta a luat în calcul un alt aspect legat de familie care a împiedicat-o să-şi expună formele.


    Eugenia Şerban a fost protagonista unor cadre de infarct în 2003foto: captură video
Eugenia Şerban a fost protagonista unor cadre de infarct în 2003foto: captură video

"Am fost propusă pentru prima copertă Playboy, dar am refuzat. Problema a fost că atunci când se lansa, copilul meu începea prima zi de şcoală şi nu aş fi vrut ca el să se ducă cu coperta cu mămica. Asta a fost motivul şi scuza mea perfectă. Era vorba despre o sumă cu multe zero-uri, iar şedinţa foto ar fi avut loc în Statele Unite ale Americii", a povestit Eugenia Şerban. Actriţa nu a acceptat să fie protagonista unui pictorial incendiar, dar în 2003 ea a făcut furori în prima scenă de sex între două femei într-un film românesc. Ea şi-a arătat sânii în toată spelndoarea.

Eugenia Şerban, scene interzise minorilor în "Dulcea saună a morţii"

Actriţa a ridicat tensiunea domnilor într-un film regizat de Andrei Blaier, lansat pe piaţă în 2003, fiind protagonista unor scene de sex cu o femeie într-o saună, prima de acest gen.

Eugenia Şerban a fost protagonista unor cadre de infarct în 2003
Eugenia Şerban a fost protagonista unor cadre de infarct în 2003

Eugenia şi-a etalat frumoşii sâni, dar la vremea respectivă, nu se ştia însă că artista îşi pusese implanturi cu silicon, formele sale generoase încântând şi stârnind gelozii deopotrivă. Totul se întâmpla la 14 ani de la Revoluţie, iar Eugenia Şerban a reuşit să lase cu gura căscată ţoţi românii, încă neobişnuiţi cu libertăţile sexuale.

Dana Săvuică a spart gheaţa şi a pozat goală

Prima care s-a încumetat să pozeze, însă, nud pentru ediția locală a revistei Playboy a fost Dana Săvuică. Pictorialul fierbinte i-a adus un succes teribil, blonda devenind celebră imediat după apariția în revista destinată bărbaților.

Actriţa şi-a expus silicoanele în film
Actriţa şi-a expus silicoanele în film

Apoi, multe uşi i s-au deschis. A intrat în televiziune şi a fost prezentatoarea unor emisiuni mondene, dar a înfiinţat şi agenția de modele Etiquette Models. Cea mai bine plătită vedetă de la noi pentru că a renunţat la haine şi inhibiţii a fost Andreea Antonescu. Artista ar fi primit 30.000 de dolari pentru şedinţa foto în "Playboy". 

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
image
image
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png