Cine este Bianca Lăpuşte. Cum a ajuns clujeanca soţia lui Marius Moga

image
Marius Moga (33 de ani) și Bianca Lăpuște (21 de ani), fericiți după ce au aflat marea veste

Cine ar fi crezut în urmă cu un an şi jumătate că Bianca Lăpuşte va ajunge Bianca Moga? Atunci, reporteriţa Pro TV abia venea la Bucureşti, fiind corespondenta postului la Iaşi. Deşi relaţia ei cu Marius Moga a început timid, a evoluat rapid, iar în urmă cu două săptămâni cei doi au ajuns în faţa ofiţerului stării civile.

Bianca Lapuşte a devenit din ce în ce mai cunoscută prin cercurile mondene mai mult ca iubita lui Marius Moga şi mai puţin de la ştirile Pro Tv unde lucrează ca reporter. Clujeanca de 21 de ani s-a remarcat iniţial în calitate de corespondenţă a Ştirilor Pro TV de la Iaşi, dar notorietatea ei a crescut direct proporţional cu lunile care se adunau în relaţia cu Marius Moga.

image
Marius Moga (33 de ani) și Bianca Lăpuște (21 de ani), fericiți după ce au aflat marea vestefoto: Alex Muscaliu

Bianca Lăpuşte este o tânăra ambiţioasă. La doar 21 de ani, blonda se pare că ştie foarte bine ce vrea de la viaţă. S-a mutat la Bucureşti, pentru a-şi construi o carieră aici, în "ograda" Pro TV, dar şi pentru a fi mai aproape de celebrul său iubit, Marius Moga, iar acest lucruri au ajutat-o să devină din ce în ce mai cunoscută. Deşi a apărut "pe sticlă" în calitate de corespondenţă a Ştirilor Pro TV de la Iaşi, Bianca Lapuste nu este moldoveancă, fiind de origine din Cluj Napoca. Aici a absolvit Liceul Teoretic "Avram Iancu" şi a absolvit Facultatea de Comunicare şi PR în cadrul Universităţii "Babeş Bolyai".

Mutarea ei în Capitală i-a adus nu doar o relaţie stabilă, ci şi o carieră solidă, parcursul ei profesional modificându-se în bine. "Îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire. La Bucureşti a fost. A fost de fapt o simplă masă unde s-a legat un fel de prietenie şi încet, încet a evoluat spre altceva", declara Bianca Lăpuşte la scurt timp după ce ea şi artistul au confirmat că formează un cuplu. 

Cine este Bianca Lăpuşte. Va deveni mămică la sfârşitul verii

Bianca şi Marius vor deveni părinţii unei fetiţe la sfârşitul verii, fapt deloc de neglijat. Venirea pe lume a copilului a urgentat probabil şi oficializarea relaţiei lor. Însărcinată în şapte luni, Bianca s-a căsătorit civil în mare secret cu Marius Moga la 25 iunie, la Alba-Iulia. Şi-au dorit o cununie civilă discretă, astfel că “Micul Mozart” şi ştirista PRO TV Bianca Lăpuşte au ales să-şi unească destinele în oraşul natal al compozitorului. Cheful a avut loc în casa misterioasă a tatălui său, pe care Click! l-a vizitat acum doi ani, şi despre care vecinii susţin că ar avea puteri supranaturale. "A fost doar cununia civilă, doar cu cei din familie, la Alba Iulia, acasă la Marius. Deocamdată, de nuntă nu avem nimic planificat, suntem în tabăra de muzică, în acest moment”, ne-a mărturisit, marţi, Bianca, însărcinată în şapte luni. Imediat după petrecerea de cununie, cei doi au plecat la Cheia (Judeţul Prahova), unde se desfăşoară a treia ediţie a taberei de muzică.  

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
oana zavoranu
brooklyn beckham nicola peltz jpg
anamaria ferentz jpeg
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
BeFunky collage (38) jpg
image
image
image
image
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
oana zavoranu
alice cavaleru
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg