Cine este fostul soţ al Oanei Cuzino, unul dintre bogaţii României


    Curioşi să aflăm cine este fostul soţ al Oanei Cuzino, am aflat detalii interesante despre Yoav SternFoto: Cinemagia/Spy
Curioşi să aflăm cine este fostul soţ al Oanei Cuzino, am aflat detalii interesante despre Yoav SternFoto: Cinemagia/Spy

Împărţirea averii între Oana Cuzino şi Yoav Stern, după divorţ, scoate la iveală detalii puţin cunoscute despre omul de afaceri care i-a fost alături timp de 12 ani vedetei Pro TV. Informaţiile despre el sunt destul de puţine, dar ne ajută să ne facem o idee cine este fostul soţ al Oanei Cuzino.

Anul trecut, Yoav Stern şi Oana Cuzino au pus punct unei căsnicii de 12 ani. Motivele despărţirii nu sunt clare şi s-a speculat la vremea respectivă că ar fi afacerile pe care le au împreună i-ar fi determinat să facă acest pas. Fostul soţ al Oanei Cuzino ar fi fost implicat în zone dubioase şi ar fi considerat înţelept să se separe de vedeta Pro TV. Varianta a fost publicată de ziarul constănţean „Replica” şi preluată de multe site-uri de ştiri de la noi, fără a fi confirmată cu documente.

Cine este fostul soţ al Oanei Cuzino: averea lui, subiect de supoziţii

Se poate spune că Oana Cuzino (44 de ani) nu a avut mult noroc în dragoste. Cel puţin aşa pare când ne gândim că are la activ două divorţuri. Prezentatoarea de la Pro TV a fost căsătorită cu Mircea Stănescu, fiul fostului jurnalist Sorin Roşca-Stănescu. Destinul bărbatului a fost unul tragic: la mulţi ani după despărţire, în 2008, a omorât o femeie într-un accident rutier, iar la începutul lui 2009 s-a sinucis, în condiţii neclare.

Căsătoria cu Yoav Stern, la începutul anilor 2000, a fost considerat lucrul cel mai bun care i se putea întâmpla Oanei Cuzino. Deşi este mai în vârstă decât ea cu aproape 20 de ani, omul de afaceri israelian i-a oferit ce avea nevoie o femeie: afecţiune şi singuranţă materială. Fetiţa celor doi, Naomi, acum în vârstă de 12 ani, a împlinit această relaţie.  

În contextul divorţului şi al împărţirii averii, multă lume se întreabă cine este fostul soţ al Oanei Cuzino. În ciuda discreţiei pe care şi-a impus-o, despre Yoav Stern s-au scris multe lucruri şi nu întotdeauna favorabile. Faptul că este israelian a alimentat prejudecăţi cu privire la activitatea sa în România, unele bloguri scriind că s-ar ocupa şi cu altceva în afară de afaceri.

În zona de business, ne putem face o idee cine este fostul soţ al Oanei Cuzino doar amintind faptul că prezentatoarea tv a primit terenuri însumând 33 de hectare lângă Bucureşti, evaluate la 8 milioane de euro.

Averea exactă a lui Yoav Stern este greu de măsurat. Presa din Bucureşti a scris că vila în care au locuit Oana şi fostul ei soţ valorează 3 milioane de euro şi că israelianul deţine ceasuri în valoare de 1 milion de euro. Se mai adaugă o colecţie de maşini de lux, de câteva sute de mii de euro fiecare, printre care un model Porsche, un McLaren şi un Rolls-Royce.

Cine este fostul soţ al Oanei Cuzino: problemele cu legea

În 2002, fostul soţ al Oanei Cuzino a fost acuzat că şi-a înşelat partenerii de afaceri. E vorba de o firmă din Marea Britanie, Interlink Overseas Corporation Limited. Yoav Stern ar fi fost chiar reţinut pentru câteva ore şi eliberat la intervenţia unui om de afaceri important.  A fost momentul în care s-a spus că Stern ar fi un agent al serviciului de informaţii israelian, Mossad.

Peste câţiva ani, în 2006, fostul soţ al Oanei Cuzino a cumpărat o serie de terenuri în zona Capitalei, cu circa 1,7 milioane de euro. În acte apare vedeta Pro TV, pentru că la acea vreme străinii nu puteau cumpăra pământ în România. Sunt exact acele terenuri care acum i-au rămas Oanei, deşi banii cu care au fost achiziţionate erau ai lui.

Mai recent, ziarul Replica din Constanţa a scris că Oana Cuzino ar fi fost asociată cu o grupare anchetată de DIICOT pentru o evaziune fiscală de 30 de milioane de euro. Implicarea lui Yoav Stern nu este evidentă, dar s-a bănuit că divorţul ar fi fost o tactică de a pune averea la adăpost în cazul acutizării problemelor cu justiţia.

Acum, că ne-am făcut o idee cine este fostul soţ al Oanei Cuzino, trebuie menţionat că cei doi sunt în legături apropiate. Pentru binele fiicei lor, Naomi, susţine prezentatoarea tv. Între timp, Yoav Stern îşi vede liniştit de viaţa privată şi a fost fotografiat la puţin timp după pronunţarea divorţului, în august 2014, cu o altă femeie.

Oana Cuzino este preocupată de cariera în televiziune şi, mai mult decât orice, de creşterea fiicei sale.

adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cub theo rose png
cub smiley png
Oxi de la Chefi la Cutite 5 jpg
horoscop jpg
cub claudia pavel cream png
Jorge la Survivor (1) jpg
foto1 sorin balos chirurg de top  blur la femeieB jpg
image
image
image
image
image
image
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu
simona musca 1 jpg
baza keanu reeves (gettyimages) jpg
165683789 317218509797000 3646891836978636971 n jpg