Cine este soţul Augustei Lazarov


    Cine este soţul Augustei Lazarov. Andreas o curta pe actuala lui soţie de acum 15 anifoto: Click!
Cine este soţul Augustei Lazarov. Andreas o curta pe actuala lui soţie de acum 15 anifoto: Click!

A păşit pentru a doua oară în faţa altarului! Văduva lui Lazarov s-a măritat, duminică, la Biserica Albă din Capitală, cu bărbatul care de aproape doi ani i-a readus zâmbetul pe chip. Click! îţi spune cine este soţul Augustei Lazarov.

Se iubesc discret de un an şi nouă luni, iar recent a venit pe lume şi rodul dragostei lor. Augusta Lazarov (40 de ani) şi Andreas Petrescu (39 de ani) au devenit în urmă cu nouă luni părinţii unui bebeluş superb, iar duminică (27 septembrie) şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. La eveniment au luat parte doar familiile celor doi și câțiva prieteni apropiați. Şefa divertismentului de la Antena 1 a purtat o rochie de mireasă diafană de un roz pal, în timp ce mirele Andreas Petrescu a îmbrăcat un costum de culoare neagră. 

Cine este soţul Augustei Lazarov. Andreas Petrescu şi soţia, uniţi de profesii

Cinci ani l-a plâns Augusta pe soţul ei, geniul de televiziune Valeriu Lazarov, însă acum această perioadă grea a trecut. Cel care i-a şters lacrimile şi i-a oferit o viaţă nouă este Andreas Petrescu, un tânăr actor pe val în lumea teatrului, scriitor şi fost prezentator tv. Cei doi se potrivesc ca două picături de apă, au pasiuni comune şi au devenit un cuplu prin natura profesiilor lor. El este regizor şi prezentator tv, iar ea creierul emisiunilor de divertisment de la Antena 1. Andreas Petrescu ascultă cu sfinţenie sfaturile proaspetei lui soţii chiar şi atunci când scrie piese de teatru.

Cine este soţul Augustei Lazarov. Tânărul actor are un talent nativ pentru scenă

Cine este soţul Augustei Lazarov. Andreas a prezentat "Vara pe val"
Cine este soţul Augustei Lazarov. Andreas a prezentat "Vara pe val"

Andreas Petrescu are 39 de ani, iar pentru Augusta este "un bărbat hotărât, care respectă conceptul de familie". "Are un talent nativ extraordinar pentru scris şi pentru scenă. Tot ceea ce a realizat el profesional până în acest moment este meritul său exclusiv şi admir faptul că şi-a ales o profesie pe cât de grea, pe atât de frumoasă. Lângă el mă simt fericită”, declara Augusta Lazarov pentru Click! în urmă cu un an. Andreas Petrescu  a absolvit UNATC-ul în 1999 şi a jucat în filme de scurtmetraj precum “Portret de familie”, “Crossing”, “One Shot Wonder” şi în pelicula “Dr. Fix”. Din 2010 a prezentat emisiunea matinală de la TVR 1 şi a făcut parte din echipa show-ului “Vara pe val”, la acelaşi post tv. A scris piesele de teatru “Mă mut la mama”, “Mă mut la tata”.

Cine este soţul Augustei Lazarov. Andreas a fost un elev problemă

Andreas Petrescu şi Augusta Lazarov se cunosc de mulţi ani şi dacă prin  anii 2000 nu s-a legat nimic între ei, iată că viaţa le-a mai oferit o şansă, iar duminică (27 septembrie) cei doi s-au căsătorit religios. Andreas a ştiut ce vrea de mic. Îşi petrecea după amiezile în casă asta când nu era la fotbal sau la joacă în faţă blocului, dar le-a scos peri albi părinţilor lui. El a rămas repetent în clasa a şaptea. Când să dea examenul în clasa a VIII-a aproape că era să o dea din nou în bară. A terminat studiile la Liceul "Matei Balş", nu înainte ca din cauza faptului că nu prea trecea pe la şcoală să repete anul din cauza problemelor la matematică, fizică şi chimie. A avut necazuri şi în ultima clasa de liceu şi era să nu ajungă la bacaulaureat. 

Cine este soţul Augustei Lazarov. Tânărul a studiat la două faclutăţi

Andreas a absolvit cursurile Facultăţii de Drept şi mai apoi pe cele ale Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică. El citea piese ale lui I.L. Caragiale şi înregistra totul pe casetofon. Îi plăcea să se audă vorbind. Şi a ştiut că trebuie să îşi aleagă o meserie care să îi ofere posibilitatea de a fi în centrul atenţiei. Olga Tudorache i-a fost studentului Andreas că un mentor. Dacă teatrul este marea iubire, de televiziune a devenit dependent. 

Cine este soţul Augustei Lazarov. Actorul a lucrat şi la casa de pensii

Andreas Petrescu a jucat în filme, a acsris şi regizat piese de teatru şi a moderat emisiuni tv, însă a lucrat şi în domenii care nu au legătură cu lumina reflectoarelor. Pentru că a terminat Facultatea de Drept, Andreas Petrescu a fost angajatul Casei Naţionale de Pensii Bucureşti în calitate de jurist. Atunci când nu este pe scenă, tânărul citeşte şi căclătoreşte, acestea fiind doar câteva dintre pasiunile comune pe care le are cu Augusta, femeia care de duminică i-a devenit soţie.  

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
cub gina pistol smiley png
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg