Cine i-a spus Elenei Ionescu la ce oră va naște. „Mi s-a zbârlit părul pe mine”

Ultima actualizare:

    De cand este insarcinata, Elena Ionescu radiaza de fericirefoto: Facebook
De cand este insarcinata, Elena Ionescu radiaza de fericirefoto: Facebook

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, a devenit mamă pe 3 august. Nașa băiețelului ei, Adina de la Heaven, avea să mărturisească faptul că a avut o premoniție, știind ora la care se va naște micuțul.

Una dintre cele mai sexy artiste din România, Elena Ionescu, a devenit mămică. Vineri, fosta solistă a trupei Mandinga a adus pe lume un băieţel perfect sănătos, care se va numi Răzvan Andrei. „E o binecuvântare”, a scris Elena pe pagina ei de Facebook unde a postat prima poză cu bebeluşul.

Împreună cu Adina au fost invitatele lui Teo Trandafir și au povestit trăirile pe care le-au avut în preajma și după fericitul eveniment. „Eu am făcut sport până în ultima săptămână de sarcină și aveam un corp elastic, m-am mișcat foarte bine și totul era în regulă. Dar având o operație la ochi, din urmă cu câțiva ani, nu mi s-a dat voie să nasc natural. Nu m-am speriat foarte tare. Eu am rămas la reanimare în acea zi, ei m-au văzut a doua zi. A fost foarte bine, m-a vizitat foarte multă lume. Mai ales nașa (n.r. Adina de la trupa Heaven), care a fost prezentă, m-a tot sunat. E o fată care a fost menită să fie nașa copilului meu și mă bucur foarte mult”, a declarat Elena Ionescu.

„Dacă îți mai și spun, că Elenei i-am povestit, am visat și ora și până la urmă s-a dovedit a fi ora la care a născut. Am avut eu o încercare foarte grea în vara asta și în dimineața aia m-am trezit la 4:08 și am zis ce o fi cu ora asta. Mă obseda. Și la un moment dat, parcă de undeva, un semn: copilul nu se mai naște pe 3.08 și se naște pe 4.08, fiind cezariană putea să se decaleze cu o zi, sau, dacă nu  – 4.08 e ora 12:00. Și eram acolo, în curtea spitalului, și când mi-a spus 12:00 mi s-a zbârlit părul pe mine”, a spus și Adina!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net