«Cireşica» Nicole Cherry a făcut furori în costum de baie la piscină

image
Solista are sâni bombați și posterior de braziliancă

S-a lansat în muzică la doar 14 ani, când era doar o adolescentă, însă a evoluat rapid. Nicole Cherry (20 de ani) este o domnișoară în toată regula care se mândrește cu formele ei generoase. Solista a postat recent pe rețelele sociale o fotografie în care își arată trupul bine lucrat.

„Cireșica” a devenit o bombă sexy care întoarce privirile multor admiratori. Din decembrie 2018, Nicole a confirmat relația cu afaceristul Florin Popa (28 de ani). Deși iubitul ei este cu opt ani mai mare decât ea, vârsta nu a fost  un impediment pentru ei.

image

Nicole Cherry a spus că e foarte fericită și că se simte împlinită alături de Florin. În trecut, „Cireșica” a avut o relație eșuată cu Teo Mihăescu (20 de ani), un tânăr antreprenor care produce haine casual. Relația lor s-a încheiat în aprilie 2018, după ce Nicole a fost înșelată de bărbat cu cea mai bună prietenă a ei. Artista a lansat în decembrie 2018 melodia „Dansează amândoi” care vorbește despre viața ei. Piesa a devenit hit și are 49 de milioane de vizualizări pe YouTube.

image
cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Turkstream - Erdogan si Putin FOTO Shutterstock
Tudor Dinu semnand Revolutia greaca jpg
image
image
image
image
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png