Claudia Pătrăşcanu, panicată! Se teme să nu fie înşelată cu bona

Ultima actualizare:

    Claudia este femeie de afaceriFoto: Click!
Claudia este femeie de afaceriFoto: Click!

Claudia Pătrăşcanu (36 de ani) a născut, în urmă cu aproape cu două săptămâni un băieţel perfect sănătos.

De când i-a adus pe lume primul copil lui Gabi Bădălău (27 de ani), aceasta e cu ochii pe logodnicul ei mai mult ca oricând.

De anul viitor, proaspăta mămică are în plan să angajeze o bonă pentru a avea grijă de micuţul ei, fără însă a se da la tătic, motiv pentru care cântăreaţa şi-ar dori femei serioase pentru acest post, informează ziarulring.ro.

Claudia a mai declarat că, în februarie, va face botezul bebelușului, apoi va face separat cununia civilă și cea religioasă. Pe lângă meseria de mămică, solista se mai ocupă şi de cariera muzicală, deşi Gabi o vrea casnică.

Claudia şi Gabi au o relaţie din ianuarie a acestui an
Claudia şi Gabi au o relaţie din ianuarie a acestui an

"În perioada cât am fost însărcinată am lucrat la albumul meu, iar prin februarie, după botez, va trebui să intru în studio să-l imprim, pentru că în perioada sarcinii n-am înregistrat nimic din cauza respirației (dificile – n.r.). Ideea e că îmi doresc foarte mult să ies și pe piață, pentru că de muzică nu mă las, asta e clar. Însă vreau să stau și cu bebelușul, să-l alăptez, să mă ocup de el. L-am așteptat atât de mult încât îmi doresc să fiu eu lângă el, sunt un pic egoistă și vreau să-i acord toată atenția", a dezvăluit viitoarea soţie a lui Gabi Bădălău, pentru Ring.

Claudia Pătrăşcanu vrea să îi dăruiască cât mai mulţi copii lui Bădălău, însă până atunci, ea este preocupată cu angajarea unei bone pricepute şi serioase care să nu îi facă ochi dulci lui Gabi, aceasta lăsând impresia că nu are totală încredere în tatăl copilului ei. 

"Am avut o sarcină ușoară care mi-a permis să rămân activă și să mă port normal. În primele luni n-am nevoie de bonă, pentru că ne ajută părinții noștri cu bebelușul și n-aș vrea ca micuțul să se atașeze de bonă și să mă uite. Pe viitor nu spun nu unei bone, dar caut doar femei serioase. Ne dorim mai mulți copii, însă vom mai sta un pic până la următorul", a mai adăugat bruneta, potrivit aceleiaşi surse citate.

Sunt împreună de 11 luni

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au o relaţie din luna ianuarie a acestui an. Între cei doi a fost chimie de la prima vedere, astfel că, în scurt timp, au început să-şi facă planuri de viitor. Tinerii părinţi intenţionează să facă, la anul viitor, şi cununia, şi botezul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net