Claudia Pavel, sexy și provocatoare într-un nou videoclip, plin de senzualitate


    Claudia Pavel, din nou senzuală în cel mai recent videoclip
Claudia Pavel, din nou senzuală în cel mai recent videoclip

Claudia Pavel lansează single după single și clip după clip! Neobosită, sexy și seducătoare, cântăreața își încinge din nou fanii cu un videoclip incendiar, la cea mai nouă piesă a sa, „Ain’t Nobody”, o melodie de dragoste care te cucerește prin ritm și vocea arstistei.

La doar o lună de la piesa „Dependență”, Claudia Pavel își surprinde din nou admiratorii cu un videoclip senzual și ritmat, perfect pentru perioada sărbătorilor: „Am început să dansez pe ea de la prima audiție. este o piesă numai bună de cluburi sau pentru un party de Revelion”, a dezvăluit cântăreața.

[[{"fid":"2745439","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"claudia pavel","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Claudia Pavel lansează single după single și clip după clip, unul mai sexy ca altul","field_subtitle[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"alt":"claudia pavel","title":"Claudia Pavel lansează single după single și clip după clip, unul mai sexy ca altul","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Muzica este semnată de Tănăsoiu Liviu-Marius, Andreea Vatavu și Pavel Petricenco, iar versurile, de aceiași Tănăsoiu Liviu-Marius și Pavel Petricenco, în vreme ce orchestrația poartă semnătura lui John Rivas.

În regia lui Mihai Laz, videoclipul vine cu elemente ludice, în stilul sexy al Claudiei Pavel. A fost filmat în studiourile Voices Media, în decursul unei zile, iar de make-up s-a ocupat sora cântăreței, stilista Paula Pavel.

simeon stalpnicul png

Frumoasa artistă s-a pregătit corespunzător pentru filmări. Și-a „accesorizat” senzualitaeta cu un bronz organic, de la Rowe, și o ținută super-sexy, marca Alexander Wang, Dolce & Gabbana și Balmain. Pantofii poată semnătura creatorilor Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti și Dolce & Gabbana.

Claudia Pavel a fost numită la începutul lunii noiembrie „Cea mai activă solistă a anului”, în cadrul Galei Performanței și Excelenței 2017. DJ-ul Florin Dara, alias Deejay Fly, cu background în cona clubbing și numeroase evenimente în cluburile din România, și-a început cariera în 2005, ca producător și compozitor, dar și ca DJ.

Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
3 anastasia soare png png
serban huidu si mihai gainusa
image
image
image
image
image
image
3 anastasia soare png png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png