Claudiu Bleonț: ”Soția mea, Iulia, a făcut Covid. Poate am avut și eu, dar nu știu când”

Ultima actualizare:

    Actorul Claudiu Bleonț este căsătorit cu actrița Iulia Lazărfoto: arhivă personală
Actorul Claudiu Bleonț este căsătorit cu actrița Iulia Lazărfoto: arhivă personală

Claudiu Bleonț ( 60 de ani) a avut și el de suferit pe pandemie. Soția artistului, actrița Iulia Lazăr, a fost infectată cu noul coronavirus. Actorul a aflat și el în urma unui test că ar avea anticorpi, însă nu a avut simptome specifice bolii.

“Soția mea, Iulia, a avut Covid. Eu nu știu dacă am avut. Știu doar că acum, când am reluat spectacolele, am făcut un trest de anticorpi și a reieșit că am. Eu nu am avut însă simptome de Covid. Poate am avut Covid și eu, dar nu știu când”, a declarat Claudiu Bleonț, la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV. Actorul se află în prezent la Râmnicu-Vâlcea, la Episcopie, acolo unde i-a făcut o vizită duhovnicului care i-a cununat pe el și pe soția sa, Iulia. “Sunt la mânăstire, aici vin fără gânduri, vin cu inima deschisă. Dumnezeu mă ascultă clipă de clipă. Suntem în fața lui mereu”, a mai spus actorul. După trei mariaje eșuate, Claudiu Bleonț și-a găsit fericirea în brațele actriței Iulia Lazăr (41 de ani), care i-a dăruit o fetiță pe nume Eva, în vârstă de șase ani și jumătate. “Copilul meu este la școală, îi place. Încerc să o obișnuiesc cu disciplina, face pian, o duc la atletism. Ea privește fiecare clipă ca pe o aventură”, a mai declarat actorul.La 60 de ani, Claudiu Bleonţ a trecut prin mai multe mariaje. În anul în care a divorţat de prima lui soţie, Irina Tapalagă, s-a căsătorit cu cea de-a doua, Beatrice Rancea, iar când s-a despărţit de aceasta a mers la starea civilă, în acelaşi an, cu Andra Negulescu. De aceasta a divorţat în ianuarie 2013, după 12 ani de căsnicie.


    Vărul Săndel
Vărul Săndel

Și Văru’ Săndel a fost infectat cu Covid! “Mă dureau implanturile din gură!”

Actorul Alexandru Pop, cunoscut drept Văru’ Săndel, a fost și el, recent, infectat cu Covid 19. Actorul a avut simptome destul de grave până la leșin, însă nu a ajuns la spital. Soția sa, fiind doctoriță, l-a tratat de Covid la domiciliu. “Covidul a venit cu un frison și o stare proastă. A patra zi însă mă dureau și implanturile din gură. Era gravă starea mea, dar aveam doctorița în casă. Am luat un antiviral din ăla rusesc, Arbidol. Andrei, copilul meu, a luat și el virusul, dar la el într-o zi s-a terminat. După patru zile, am crezut că s-a terminat. Și dintr-o dată mi s-a făcut rău când mă duceam la baie. Atunci m-am deshidratat, nu mă puteam ridica din pat. A doua zi am leșinat”, a povestit actorul, la Prima TV.

Citește și:

10 vedete care au trecut prin experiența Covid-19. Povești, detalii și mesaje emoționante

Andreea Marin: ”Violeta a avut Covid”. Vedeta s-a vaccinat cu AstraZeneca

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Pădureanu Catania
vedete revelion colaj instagram jpg
8777996los angeles hollywood sign jpg
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net