Cleopatra Stratan a scăpat de Bac şi s-a mutat în Bucureşti cu iubitul

Ultima actualizare:

După ce a făcut naveta de când era o mogâldeaţă de om, Cleopatra Stratan a decis să se mute în Bucureşti. Dar nu pentru a urma o facultate, ci pentru a sta cu iubitul ei Edward Sanda şi a-şi continua cariera muzicală. "Facultatea e pierdere de timp", a spus artista.

Încă de la vârsta de trei ani, de când era pe val cu hitul internaţional "Ghiţă", Cleopatra Stratan a făcut naveta Bucureşti - Chişinău. Acum, după ce a dat exemaneul de bacalaureat a decis să renunţe la aceste drumuri epuizante şi să rămână în Bucureşti, pentru că aici este centrul şi punctul zero de unde a început să-şi construiască baza carierei în muzică.

"Amândoi aşteptam ziua în care ne vom muta împreună şi iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile şi suntem super bucuroşi”, a spus Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.


    Cu tatăl ei, Pavel Stratan, într-o fotografie din 2006
Cu tatăl ei, Pavel Stratan, într-o fotografie din 2006

La jumătatea lunii iunie aceasta a susţinut examenul de bacalaureat la liceul privat la care a învăţat, apoi şi-a făcut bagajele şi a venit în Bucureşti, însă nu pentru a urma o facultate cum toţi ar fi crezut. Cleopatra are alte planuri de viitor şi consideră că ar fi o pierdere de timp studiile superioare. Răspunsul tinerei în vârstă de 18 ani i-a uimiţi pe fanii de pe reţelele de socializare. 

"După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică şi fără aceste studii superioare şi că facultatea nu garantează succesul, mă refer la cazul meu. Dacă voi simţi nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând. În viaţă, ca să ai succes şi să fii fericit trebuie să ştii ce vrei, nu ce se vrea!”, a spus Cleopatra pe Instagram.

Bagajul în care şi-a pus rochiţe, haine de scenă, obiecte dragi şi alte lucruri folositoare, a fost desfăcut şi este gata să înceapă o nouă viaţă, de cuplu alături de iubitul ei, cântăreţul Edward Sanda cu care are o relaţie de un an şi jumătate. Cei doi şi-au împărţit atribuţiile de cuplu şi sunt gata să trăiască ca într-o familie. Nici nu exclud în viitorul apropiat o nuntă, mai ales că cei doi se înţeleg foarte bine. Gătesc, fac curăţenie, fix ca într-o căsnicie.

"Ne gândim să facem marele pas în acest an în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns. Chiar şi în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi şi pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. o nuntă mare). O să vedem”, a declarat Cleopatra Stratan la Antena Stars. Părinţii Cleopatrei încurajează relaţia şi îl plac mult pe viitorul ginere Edward.


    Cleopatra, alături de iubitul ei, Edward Sandu
Cleopatra, alături de iubitul ei, Edward Sandu

"Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puţin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că şi-a dat seama chiar înaintea mea şi i s-a părut firesc", a declarat Cleopatra Stratan, într-un interviu mai vechi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net