Cleopatra Stratan pune școala și cariera pe primul loc! «Nu mă gândesc la băieți, am planuri multe»

Ultima actualizare:

    Cleopatra Stratan a explicat că pune școala și cariera ei muzicală pe primul plan, iar băieții pot să mai aștepte Foto Instagram
Cleopatra Stratan a explicat că pune școala și cariera ei muzicală pe primul plan, iar băieții pot să mai aștepte Foto Instagram

Deși a ajuns la vârsta la care multe adolescente asemenea ei simt deja primii fluturi în stomac, Cleopatra Stratan se concentrează, momentan, doar pe iubirea ce i-o poartă muzicii. Artista a dezvăluit că are foarte multe planuri legate de viitor și pe lista ei de aspirații nu și-a făcut încă loc numele vreunui băiat.

Cleopatra Stratan își dorește un viitor luminos. Deși a reușit, de-a lungul anilor, să ajungă la inimile publicului autohton, Cleopatra are mult mai multe pretenții de la cariera sa muzicală. Fiica lui Pavel Stratan își dorește și o carieră internațională, având în vedere că încă de când era micuță, a reușit performanța de a intra în Cartea Recordurilor, în 2012, obținând șase premii la o vârstă extrem de fragedă.

După ce a făcut furori cu melodia „Ghiță”, în prezent Cleopatra a revenit în forță în industria muzicală autohtonă și are de gând să se mențină pe acest traseu. Chiar dacă, probabil, mulți adolescenți îi fac curte artistei, aceasta susține că gândul ei nu stă nicidecum la băieți, ci la adevărata ei iubire: muzica. De asemenea, fiica lui Pavel Stratan nu neglijează nici școala, împărțindu-și timpul între carieră și îndatoririle pe care le are față de instituția de învățământ.

„Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova”, a spus Cleopatra Stratan în cadrul emisiunii „Star Matinal de Weekend”.

Cleopatra Stratan, din ce în ce mai îndrăzneață în apariții 

Fanii nostalgici încă știu pe derost toate versurile îndrăgitei melodii, probabil, însă Cleopatra a lăsat în spate acea perioadă a vieții sale și se concentrează să devină una dintre cele mai apreciate și fresh imagini din industria muzicală autohtonă. Pentru noul ei proiect, fiica lui Pavel Stratan și-a uimit din nou admiratorii, iar pe rețelele de socializare pozează în ipostaze din ce în ce mai îndrăznețe.În videoclipul celui mai nou proiect al său, melodia „Adio”, Cleopatra (16) a purtat trei rochii scurte și accesorizate la modă, asortate cu un machiaj pe măsură. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net