Cleopatra Stratan și-a schimbat planurile după logodnă

Ultima actualizare:

    Cleopatra Stratan, ipostaze fierbinți cu Edward Sandafoto: Instagram
Cleopatra Stratan, ipostaze fierbinți cu Edward Sandafoto: Instagram

Anul trecut, pe 6 octombrie, fiica lui Pavel Stratan, Cleopatra, a împlinit 18 ani și a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Pe vremea aceea, solista povestea despre planurile ei, pe care le-a schimbat, între timp, acum având alte dorințe.

Interpreta hitului "Ghiță", pe care l-a cântat la 3 ani, s-a transformat într-o adolescentă superbă, care și-a luat prin surprindere fanii după ce s-a îndrăgostit de interpretul Edward Sanda (23 de ani). Acesta a cerut-o de soție și i-a oferit inelul de logodnă de ziua ei, anul trecut. Atunci, ea ne-a povestit într-un interviu că, după ce va termina clasa a XII-a, se va muta în București, ca mai apoi să dea la facultate. Atunci își dorea să urmeze facultatea de actorie, însă se pare că lucrurile s-au schimbat.


    Cleopatra Stratanfoto: Instagram
Cleopatra Stratanfoto: Instagram

Ne-am întâlnit zilele trecute cu Cleopatra Stratan la un eveniment moden și am aflat ce planuri are pentru următoarea perioadă. "Încă nu m-am mutat, pentru că sunt la școală. O să termin liceul, pe care îl fac în Chișinău, o să dau Bac-ul în iunie și după aceea mă mut aici, în București, unde se întâmplă toată treaba, practic și încep să combin școala cu cariera. Și eu, și Edi, momenatn facem naveta, eu vin aici, el vine acolo", ne-a povestit Cleopatra Stratan, în exclusivitate. Legat de carieră, Cleo nu bate pasul pe loc. "Urmează piese noi, proiecte și videoclipuri. Chiar am reînceput să fac piese noi, să compun. Pregătesc și cu Edward Sanda ceva nou, dar mai am și alte piese cu alți artiști, însă momentan sunt secrete. Am fost prinsă cu școala, dar voi reveni cu ceva nou. Nu vreau să-mi dezamăgesc fanii. Pentru următoarea perioadă îmi doresc să se liniștească zona asta pandemică, să ne putem restabili concertele, să ne revedem cu publicul nostru și cu fanii noștrii", ne-a mai spus Cleopatra Stratan, care acum nu mai vine la evenimente însoțită de tatăl ei, Pavel Stratan, ci de iubitul ei.

Citește și:

INTERVIU Cleopatra Stratan și Edward Sanda, totul despre nuntă: "Familiile noastre s-au bucurat foarte mult"

FOTO Cleopatra Stratan, poze din dormitor cu Edward Sanda

INTERVIU Pavel Stratan, despre ginerele Edward și măritișul Cleopatrei: "Cred că s-au găsit repede"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net