Codin Maticiuc împlinește 40 de ani în octombrie. Își dorește un cadou la care poate contribui oricine

Ultima actualizare:
Codin Maticiuc își dorește să renoveze etajul 7 de la Spitalul Fundeni
Codin Maticiuc își dorește să renoveze etajul 7 de la Spitalul Fundeni

De ceva vreme, persoanele publice și-au dat seama de puterea pe care o au în a-i influența pe fanii lor să facă bine celor aflați în nevoie. Este și cazul lui Codin Maticiuc, "detectivul" de la Masked Singer România, care a decis să-și canalizeze o bună parte a energiei către cauzele umanitare. Marea lui slăbiciune: copiii bolnavi. Acesta își dorește renovarea și modernizarea etajului 7 al Spitalului Fundeni, iar pentru ziua lui de naștere și-a propus să strângă o sumă care să-l ajute să-și continue proiectele.

În 5 octombrie, Codin Maticiuc împlinește 40 de ani. Mărturisește că lasă în trecut petrecerile fastuoase pe care obișnuia să le facă pentru a-și marca ziua de naștere și că are un țel mare: acela de a strânge 40.000 de euro pentru renovarea etajului 7 al Spitalului Fundeni, locul în care sunt internați copiii bolnavi de cancer. A reușit până acum să construiască băi, însă dorința lui este de a extinde proiectul inițial și prin schimbarea mobilierului. De aceea, a apelat la ajutorul prietenilor săi și al celor care-l urmăresc pe Internet.

Codin Maticiuc strânge bani pentru renovarea etajului 7 din Spitalul Fundeni


    Codin Maticiuc își dorește să renoveze etajul 7 de la Spitalul Fundenifoto: arhivă personală
Codin Maticiuc își dorește să renoveze etajul 7 de la Spitalul Fundenifoto: arhivă personală

"Împlinesc 40 de ani. Acum, pe 5 octombrie. De obicei fac o super petrecere. Chiar am organizat câteva legendare. Anul trecut însă nu am făcut-o căci filmam undeva în munți la un film care va apărarea probabil la anul. M-am gândit că mă voi revanșa anul acesta că tot e cifră rotundă. În contextul actual n-am s-o fac. În schimb, apelez la toți prietenii mei din off-line și de aici din online să mă ajute să strâng bani pentru renovarea etajului 7 de la Fundeni. Am construit baile. Vreau să pot schimba și mobilierul. Puteți dona efectiv oricât. Am pus eu o sumă target pentru că fac 40 de ani, suntem peste 400.000 aici și m-am gândit să strâng 40k de euro adică 194.526 de lei. Puteți dona sau puteți face același lucru cu ziua voastră. S-o donați cauzei care renovează spitale publice din bani privați. Intrați pe Galantom și ne găsiți sau doar lăsați un comentariu mai jos că vă doriți să faceți asta și vă învățăm noi. Vă mulțumesc tare mult și nu există cadou mai frumos pe care să mi-l imaginez", a transmis Codin Maticiuc prin intermediul rețelelor sociale.

Apelul lui nu a rămas fără ecou. Aproape 500 de oamnei au donat pe pagina realizată special pentru a strânge donații, ajungându-se la 43.327 de lei în doar câteva zile. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net