Concert fără public pe Arena Națională, pentru victimele COVID. Ce artiști cântă și unde poți vedea spectacolul

Ultima actualizare:

    Concert in memoriam victimelor Covid
Concert in memoriam victimelor Covid

“Artiști pentru viață", un eveniment de solidaritate împotriva pandemiei, va avea loc vineri, 3 decembrie, pe Arena Națională din Capitală. Concertul, programat de la ora 18.00, se va susține fără public, cu scaunele goale, un gest pios în memoria celor peste 56.000 de români care au murit din cauza virusului SARS-COV-2.

Arena Națională va găzdui pe 3 decembrie concertul „Artiști pentru viață”, un maraton muzical pentru care au răspuns prezent unii dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, acoperind toate genurile muzicale. Printre aceștia se numără Alexandra Ungureanu, Ruby, Cleopatra Stratan, Cornel Palade, Mira, Mario Fresh, Marcel Pavel, Jador, Taraf de Caliu, Vali Vijelie, Contrapunct și Grupul Psaltic Tronos. Aceștia vor cânta în semn de respect pentru suferința zecilor de mii de români care au pierdut pe cineva drag în timpul pandemiei. Evenimentul va fi transmis în direct pe TVR1, dar și pe paginile de Facebook ale Asociației FilmEvent și Cat Music.

56.890 de persoane au murit în România din cauza Covid

„Concertul este unul simbol, în memoria inimilor care s-au oprit. Fiecare interpret își dorește să transmită speranță și să cheme oameni ca mine și oameni ca tine la o luptă împotriva adevăratului inamic: boala, virusul, neîncrederea, lipsa de unitate. Pentru a cataliza în sufletele românilor solidaritate în fața tragediei prin care țara trece de aproape doi ani”, a declarat Petre Năstase, Președinte al Asociației FilmEvent și cel care a semnat scenariul și regia evenimentului. Până azi, 3 decembrie, 56.890 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat în România. Numai în ultimele 24 de ore au fost raportate 266 de decese.


    Concert in memoriam victimelor Covid
Concert in memoriam victimelor Covid
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net