Corina Chiriac a făcut azi 68 de ani. Uite ce planuri are cu rochiile sexy din comunism!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Interpreta inconfundabilelor piese ”Strada speranței” sau ”O clipă de sinceritate” este și acum un exemplu de cochetărie. Mai mult, Corina Chiriac, care astăzi împlinește 68 de ani, continuă să îmbrace rochiile din Epoca de Aur, accesorizându-le cu broșe, mărgele sau curele late. La ceas aniversar, Click! vă dezvăluie câteva dintre secretele artistei.

Corina Chiriac are 68 de ani, dar nu îi dai mai mult de 50: nu iese din casă decât coafată și aranjată la patru ace. În timp ce alte artiste au renunțat la ținutele cu care făceau furori în tinerețe, la festivaluri ori la emisiunile de divertisment de la TVR, Corina a păstrat cu sfințenie fiecare rochiță, căci toate au câte o poveste: ”Le-am pus pe toate în niște pungi, le mai scot ca să le aerisesc, într-o zi voi organiza o licitație  și le voi da”, a spus ea, de curând, la emisiunea de la Europa FM a Andreei Esca.


    Angela Similea şi Corina Chiriac, două frumuseţi din Epoca de Aur
Angela Similea şi Corina Chiriac, două frumuseţi din Epoca de Aur

Click! v-a prezentat recent cele mai sexy ținute din garderoba artistei, despre care Corina a vorbit cu drag: ”Am fost prima interpretă care a apărut la o emisiune de seară într-o rochie mai scurtă decât pământul. Era ceea ce se numeşte o rochie midi, până la jumătatea piciorului!”, a mărturisit artista într-un interviu pentru “Adevărul”. Interpreta de muzică ușoară făcea furori cu vestimentațiile pe care și le comanda la o croitorească particulară, iar machiajul realizat de make-up artistele de la TVR completa eleganța Corinei.

simeon stalpnicul png

A fost singura interpretă de pe plaiurile noastre care a purtat în spectacole rochii mult prea îndrăznețe pentru acele vremuri: ”Ca să porți mini trebuie să ai picioare frumoase, pentru că, în caz contrar, te deformează. Oricum, se considera o enormitate pe vremea aceea. Cum adică? Să se vadă picioarele unei artiste? Oau! Tudor Vornicu avea un stil aparent dur, dar era un fel de Clint Eastwood. Ţinea cu cei săraci şi oropsiţi. Eu am venit într-o zi la filmare şi am rugat regizorul să meargă şi să-i spună că vreau să apar cu o rochie mai scurtă decât era cutuma. Îi arătasem înainte un catalog cu rochii de cocktail, să vadă că se poate. Am aşteptat înfrigurată o oră până s-a făcut prima repetiţie, să văd dacă am voie să o port. Am primit un răspuns tipic pentru Vornicu: <Bine, îmbrac-o, să vedem!>. A intrat şi apoi am creat un întreg curent. Astăzi lucurile astea pot părea ca de pe altă planetă”, a mai susținut îndrăgita artistă.


    Corina era considerată femeia cu cele mai frumoase picioare din România
Corina era considerată femeia cu cele mai frumoase picioare din România

Frumusețea și inteligența i-au adus și povești de dragoste presărate cu peripeții în regimul comunist. Relația artistei cu Ovidiu Lipan Țăndărică a fost de notorietate pe vremea lui Ceaușescu. Însă solista s-a iubit și cu un mare artist de talie internațională, cehul Karel Gott (78 de ani): ”Când îl vedeam mi se punea un nod din gât”, s-a confesat ea la Europa FM.


    Corina, cu spatele la vedere
Corina, cu spatele la vedere

Artista le împărtășește fanilor  trucurile cu care reușește să fenteze trecerea timpului: ”Ani de zile m-am demachiat cu ulei de măsline. Am multe reţete băbeşti, toate naturale. Pentru ten folosesc lapte Doina, un gălbenuş de ou pe care îl separ de albuş, îl pun în palmă şi-l sparg pe faţă. Cu cât este mai proaspăt şi de ţară, cu atât este mai bun. Mai am o reţetă: o lingură de smântână naturală din piaţă, cu cremă românească Apidermin, care este fantastică. În rest, beau foarte multă apă rece. Să ştiţi că nu am nimic împotriva operaţiilor estetice, dar dacă nu e nevoie, nu fac şi, deocamdată, cred că nu am nevoie. Pentru păr, tot gălbenuşul de ou e sfânt. Două gălbenuşuri puse direct pe păr dau vitamină şi strălucire”, ne-a mărturisit Corina Chiriac. Dar și pentru întreținerea vocii apelează tot la reţete naturale. “Ca orice cântăreţ, am un mic nodul pe coarda vocală, însă asta nu mă împiedică să activez. Mi-l studiază frecvent, de ani buni, acelaşi medic, deci totul e sub control şi am cântări mereu. Pentru voce, îmi fac un şodou clasic, cu ou, lapte călduţ şi miere. După el, nu beau nimic timp de o jumătate de oră. Pentru răceală, recomand clasica inhalaţie cu un plic de ceai aromat”, a mai dezvăluit Corina pentru Click!


    Și la 68 de ani, solista este o prezență fermecătoare
Și la 68 de ani, solista este o prezență fermecătoare

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
† Iurie Darie jpeg
cub Alexandru Ciucu png
gabriela botezat irinel columbeanu jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
ela craciun jpg
banner ioana și ilie nastase png
lora ionut ghenu colaj instagram jpg
front sabie 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net