Corina Chiriac, ajutată de coregrafa Cocuța pentru recitalul de la Cerbul de Aur

Ultima actualizare:

     Corina Chiriac, ajutată de coregrafa Cocuta pentru recitalul de la Cerbul de AurFoto Click.ro
Corina Chiriac, ajutată de coregrafa Cocuta pentru recitalul de la Cerbul de AurFoto Click.ro

O mare doamnă a muzicii românești, Corina Chiriac, cu un recital tribut, "Eu sunt Corina", dedicat aniversării a 40 de ani de la primul show color al Televiziunii Române, premiat cu Premiul Juriului la Festivalul de Televiziune de la Montreaux a fost ajutată de coregrafa Cocuta de la Dansez.

Ea a avut dansatori băieți și fete și a spus, la un moment dat amuzata, "Cocuța, să știi că nu m-am mișcat, am stat cum ai spus. Eu de regulă nu prea ascult", a spus Corina pe scenă în timpul recitalului ei. Artista a făcut furori cu vechile ei melodii, iar organizatorii au refăcut în numai 10 zile, show-ul ei, intitulat «Eu sunt Corina», cu care  a obținut un premiu la Montreaux, în urma cu 40 ani.

Festivalul Cerbul de Aur a fost transmis, în direct şi în exclusivitate, pe TVR 1, TVR HD, TVR Moldova, TVR Internaţional şi platforma TVR+.


    Foto: Click!
Foto: Click!

"S-a muncit foarte mult pentru show-ul «Eu sunt, Corina»”. Prima dată s-a redecorat Studioul 1 al Televiziunii Române, pentru că scenograful imaginase un cer albastru, senin, aşa că s-au pus cortine noi, albastre, pe care s-au pictat nori diafani albi, care să ajute la compoziția cromatică a scenografiei.În ton cu decorul, mi-am făcut rochile la Casa de Modă Venus, unde era directoare domna Zina Dumitrescu. S-a acordat mult timp pentru repetiţii fiecărui număr muzical. De exemplu, un număr muzical de trei minute se repeta 4-5 ore.  Întreaga filmare a show-ului a durat 10 zile. Cadrele au fost desenate de scenograf pe coli mari de hârtie înainte de a fi filmate. Show-ul este ca o fotografie de artă, gândită la centimetru.Alături de echipă stăteam în studiou cât era nevoie. De dimineața, până noaptea la 1.00. Nu oboseam pentru că mi-am iubit enorm meseria și am iubit televiziunea. Eram cu toții conștienți că facem un efort deosebit, dar primul show color trebuia să iasă excepțional.", spune Corina Chiriac despre show-ul Eu sunt Corina!

Trofeul Cerbul de aur a fost câștigat de Eliza G din Italia


    Foto Click.ro
Foto Click.ro
image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net