Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, decizie-surpriză pentru vacanţa de vară

Cornel și Domnița Constantiniu jpeg
Cornel și Domnița Constantiniufoto: CLICK!

Cornel Constantiniu va pleca, peste o lună, să-și viziteze nepoții dragi, stabiliţi în Germania. Interpretul, diagnosticat cu maladia Parkinson, își luminează zilele cu zâmbetul micuţilor.

Cornel Constantiniu (73 ani) are planuri mari pentru vacanţa de vară. Solistul, care în anii ’70 făcea furori cu albumul “Cântec de iubire”, va pleca în Germania, împreună cu soția sa, Domnița, pentru a-și vedea urmașii. Până acum, interpretul a evitat să călătorească cu avionul, aşa că a circulat în străinătate doar cu maşina. Bolnav de Parkinson de peste 20 de ani, Cornel Constantiniu a mai fost în Germania anul trecut, de ziua sa de naștere, în luna aprilie.

Aceasta este familia  numeroasă a lui  Cornel Constantiniu jpeg
Aceasta este familia numeroasă a lui Cornel Constantiniu

Acum, el și-a luat bilet de avion, iar în iulie va zbura către nepoții săi. Alexandru, fiul artistului şi soţia sa, Teodora, sunt stabiliți de ani buni în Germania. Ei au împreună 3 copii: Paul Christian (6 ani), Ana (4 ani) şi Matei Nicolae, de doi ani și patru luni. Cornel Constaniniu și Domnița Constantiniu mai au un fiu, Mihăiță, care are doi băieţi: unul de 5ani şi altul de 2 ani și 8 luni. ”Plecăm în iulie, deja am cumpărat biletele de avion. Cornel este bine, dar nu e nici o schimbare, nu iese din casă. Duminică (17 iunie) am fost la Petre Geambașu la Săftica, în aer liber. Îi face bine lui Cornel să stea la curte, iar cu Petrică e prieten de ani de zile”, ne-a spus Domnița Constantiniu.

Cornel Constantiniu a suferit grave probleme de sănătate de-a lungul anilor. În 14 ani a trecut prin două intervenţii chirurgicale extrem de dificile, pe creier, şi alte cinci la piept. De fiecare dată l-a salvat un miracol. În 1999 a fost operat pe creier în Africa de Sud, iar în 2004, la Viena. Electrozii implantaţi în creier fac legătura cu un neurostimulator montat lângă claviculă. Neurostimulatorul cu care trăieşte în piept trebuie schimbat la circa patru ani. „În tinerețe nu-mi dădeam seama ce grozav e simplul fapt că trăiesc şi că sunt sănătos. Operaţiile pe care le-am făcut au fost extraordinar de dificile. În 2004 m-au deschis cu o bormaşină. Am stat 11 ore treaz şi conştient, cu capul imobilizat într-o menghină. Acum am fire în creier şi un aparat la piept, care mă ajută să mă mişc cât de cât normal”, spunea pentru Click!, în urma cu ceva timp, artistul. Acum articulează cuvintele greu și se poate deplasa doar cu un cadru.

Mihai Bendeac
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
Gigi Hadid și Kanye West
BeFunky collage (26) jpg
tudor chirila 2 jpg
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
preschimbare permis de conducere jpeg
image
image
image
image
Gigi Hadid și Kanye West
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg