Cornel Galeș, la un pas de moarte și în 2017. A intrat cu mașina într-un parapet


    Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie 2019, iar Ileana Ciuculete, pe 14 martie 2017
Cornel Galeș a murit pe 1 decembrie 2019, iar Ileana Ciuculete, pe 14 martie 2017

Cornel Galeș a fost parcă urmărit de necazuri în lanț după moartea soției lui, Ileana Ciuculete. În 2017, bărbatul a avut noroc și a scăpat teafăr în urma unui accident rutier. Din păcate, duminică, 1 decembrie, ceasul rău l-a prins tot în mașină, de data aceasta finalul fiind tragic.

Cornel Galeș a murit duminică, 1 decembrie, într-un accident de mașină petrecut în Spania, în localitatea Torrent, lângă Valencia. Avea doar 57 de ani. „Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic...”, a povestit Doina Belu, pentru wowbiz.ro. Ulterior, femeia a confirmat știrea neagră pentru Click!: „Da, Cornel Galeș e mort. Cornel nu mai e printre noi”.

Ironia face ca soțul Ilenei Ciuculete, artista de folclor care a murit pe 14 martie 2017, să scape teafăr în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu doi ani. Incidentul s-a petrecut la puțin timp după moartea "Zânicii" lui, bărbatul fiind, pesemne, extrem de afectat. Iată cum povestea Cornel Galeș, în cadrul unei emisiuni de la Kanal D. „Au fost mai multe momente dureroase. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva. La un moment dat, mergeam pe Șoseaua de Centură și cânta la radio o melodie cu niște versuri triste. M-am trezit cu mașina într-un parapet. Am început să plâng și nu știu cum am ajuns acolo. Aveam și ceva viteză, nu știu cum s-a întâmplat”, a mărturisit Cornel Galeș.

Citește și:

«Ileana, ia-mă la tine!» Cornel Galeș intrase în depresie din cauza scandalului cu fiii Ilenei Ciuculete

Ce schimbat e Cornel Galeș la doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete!

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
FotoJet (4) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png