Cornelia Rednic îşi păstrează silueta cu ananas şi cu flotări

Ultima actualizare:

  Cornelia Rednic (41 de ani) face exerciții împreună cu antrenoarea ei, Mioara
Cornelia Rednic (41 de ani) face exerciții împreună cu antrenoarea ei, Mioara

Are 41 de ani, dar nu-i dai atât nici cu buletinul în mână! Solista Cornelia Rednic a avut, de-a lungul vremii, mari probleme cu greutatea, astfel că acum când, în sfârşit, a ajuns la greutatea ideală, face tot posibilul să se menţină. Ea ne-a vorbit despre noul stil de viaţă, în care a inclus o dietă strictă şi mult sport.

Cornelia Rednic cântăreşte în jur de 55 de kilograme şi se declară mulţumită. Nu mulţi ştiu, dar celebra solistă avea, în urmă cu 20 de ani, cu 33 mai mult: ”Nu mai vreau să ajung să mă înfometez cum am făcut în 1998, când pierdusem lupta cu kilogramele. Probabil atunci am avut nevoie de un şoc, am slăbit mult, dar nu e bine”, ne-a povestit ea despre acel episod.

Ca să se menţină, cântăreaţa şi-a angajat un antrenor personal, la sala de sport: ”Mişcarea e foarte bună, iar Mioara, antrenoarea mea, este un om cald, deschis, te duce la limita la care poţi, ne-am împrietenit şi dau randament cu ea. Uneori, terminam filmările la TVR la ora 22.00 şi ea mă însoţea la sală de la ora 23.00. Mi-am propus să merg la sală de două ori pe săptămână, iar când nu pot ajunge încerc să fac mişcare singură, alerg sau fac anumite exerciţii”, ne-a mai spus Cornelia.


  Cornelia și soțul ei, Lupu Rednic, încing atmosfera la nunți de peste 25 de ani
Cornelia și soțul ei, Lupu Rednic, încing atmosfera la nunți de peste 25 de ani

Interpreta de muzică populară, care formează un cuplu, atât pe scenă, cât şi în viaţă, alături de Lupu Rednic, susţine că şi-a schimbat şi obiceiurile alimentare. ”Sincer, nu am speranţe, nici nu vreau să fiu slabă, să fiu miss, ci să mă menţin, să mă simt bine, fac mişcare pentru sănătatea mea, căci după 40 de ani altfel reacţionează organismul. Niciodată nu am fost vreo slăbănoagă, nu mi-ar plăcea şi ştiu sigur că eu nu sunt tipul ăsta de femeie”. Ea a renunţat la dulciuri şi a înjumătăţit porţiile de mâncare.


  Aşa arată când iese în oraş
Aşa arată când iese în oraş

”Prepar multe prăjituri, dar numai le gust. Îmi place să le fac, dar nu le mănânc. Şi am mai primit un sfat bun de la antrenoarea mea, Mioara, să reduc porţiile. Când m-a întrebat cât mănânc am spus că eu nu mănânc mult. Dar mi-am dat seama că eu mâncam mai mult decât avea organismul nevoie”, a continuat interpreta. Ea a mai primit un sfat valoros din partea profesoarei de sport: ”Mioara mi-a recomandat să consum ultima masă cu 3-4 ore înainte de culcare, ceva uşor, o salată, legume sau un fruct cu mai puţin zahăr, ananas sau pepene galben”.

Matilda Pascal-Cojocăriţa a slăbit 10 kg, după ce a renunţat la făinoase şi la prăjeli


  Matilda Pascal Cojocărița (59 de ani) a fost, în tinerețe, prima Miss România
Matilda Pascal Cojocărița (59 de ani) a fost, în tinerețe, prima Miss România

Și Matilda Pascal-Cojocărița arată senzațional, la 59 de ani. Interpreta de muzică populară, care în 1979 a fost prima ”Miss România” ,“a topit” kilogramele în plus, după ce a schimbat stilul alimentar. S-a axat pe alimente sănătoase și aşa a reuşit să slăbească aproape 10 kg în doar două luni şi jumătate. A renunțat la zahăr, la făinoase și la carnea roșie: ” Mănânc doar carne de pasăre, de la țară, și pește. Nu mai consum carne de porc și de vită. În paralel, am renunțat și la zahăr, la făinoase și evit prăjelile. Mă simt mult mai bine așa. Și mult mai ușoară. Am slăbit aproape 10 kg, parcă sunt alt om”, a povestit Matilda Pascal-Cojocărița pentru Click!

Nicoleta Voica a dat jos 30 de kg după operaţia de micşorare a stomacului 


  Nicoleta Voica (62 de ani) și-a schimbat garderoba după ce s-a subțiat
Nicoleta Voica (62 de ani) și-a schimbat garderoba după ce s-a subțiat

Nicoleta Voica (62 ani) a slăbit peste 30 de kg după ce și-a micșorat stomacul în urmă cu 2 ani și jumătate. Primele 22 de kg le-a topit în numai 4 luni.“Am slăbit 22 kg în patru luni. Aveam 90, iar acum mă simt ca la 19 ani. Port măsura 40 la haine, înainte aveam 48, dar am scăzut şi un număr la picior, pentru că gambele şi tălpile s-au subţiat. În plus, nu mai iau tablete de tensiune. Înainte eram dependentă de ele, asta fiind una dintre problemele cu care mă confruntam. Am un chef nebun de viaţă. Fac trei masaje pe săptămână, am doi terapeuţi, soţ şi soţie. Îmi fac şi masaje cu beţe de bambus şi cu ventuze”, spune artista. De curând, ea și-a găsit fericirea. După 3 căsnicii eșuate s-a măritat, luna trecută, cu Alin Bagiu, și el cu 2 mariaje la activ.

image
image
image
image
image
image
Andreea Mantea David
9 acasa 7 1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg
iubit deea maxer webp
oscar jpg