Costi Ioniță, declarații după eliminarea de la Survivor România: „Nu mă așteptam să mă voteze așa de mulți coechipieri”


    Costi Ioniță a ieșit din competiție cu capul sus
Costi Ioniță a ieșit din competiție cu capul sus

A mai plecat acasă un Faimos de la Survivor România! Trei nume celebre au fost propuse duminică seară pentru eliminare, însă cel care a părăsit concursul din Republica Dominicană a fost Costi Ioniţă (43 de ani), cel mai vârstnic concurent din echipa Faimoşilor, dar şi cel mai calm şi echilibrat.

Costi s-a arătat mereu detaşat în ceea ce priveşte o posibilă eliminare, aşa că şi-a luat „la revedere” de la colegi fără regrete, dar cu multă emoţie. Odată ieșit din competiție, artistul a făcut primele declarații pentru emisiunea Teo Show de la Kanal D. „Mă așteptam să fiu nominalizat, dar nu să fiu cel mai votat de către coechipieri. Asta e, m-am descurcat, am mers înainte”, a declarat Costi Ioniță, intrat în direct la Teo Show, din Republica Dominicană.

„Mâncam și coaja de la banană!”

Artistul a caracterizat experiența de la Survivor ca fiind una foarte dură. „Este o experiență dură. Dacă găseam o banană în pădure, mâncam și coaja. De aici poți să evoluezi foarte mult, să-ți stăpânești anumite insticte precum foamea. E greu să-ți controlezi foamea. Nu e pentru oricine, e o experiență dură acest Survivor. Eu nu mănânc pești, ceilalți mai pescuiau. Eu nu mă ating de așa ceva”, a mai spus Costi Ioniță. Artistul a încercat să stea departe de conflicele cu coechipierii, însă asta l-a costat deoarece nu a reușit să se apropie prea tare de aceștia. "Aici nu ai tu controlul, totul e din exterior. Eu nu sunt un sportiv extraordinar, dar am dat tot ce s-a putut. Am fost ok cu toții colegii, am încercat să fac pace. Eu doar observam, nu puteam să intru în conflict. Am vrut să-i ponderez, să se redescopere fiecare. Cumva am reușit”, a explicat artistul atitudinea sa din cadrul echipei.

Costi Ioniță nu se va întoarce în România, ci va pleca din Republica Dominicană direct la Miami. Apoi va merge la New York pentru o serie de noi proiecte muzicale.

mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png