Costin Mărculescu s-a luptat cu mari probleme financiare. Ce datorie avea la întreținere

Costin Mărculescu strânsese o datorie considerabilă la întreținere
Costin Mărculescu strânsese o datorie considerabilă la întreținere

Costin Mărculescu a murit și a lăsat în urma lui nu numai stupoare și șoc în rândul cunoscuților, ci și datorii. Deși era în lumea showbizului de zeci de ani, acesta nu rămăsese cu nicio avere. Locuia într-un apartament din cartierul bucureștean Dristor, însă în ultimul timp avea mari probleme cu banii. Dovadă stă și datoria imensă la întreținere.

Problemele financiare nu erau străine celor din anturajul lui. Cum și Dinu Maxer a spus în mesajul său de pe Facebook, Costin Mărculescu  a fost ajutat de prieteni în această privință. "Avea prieteni mulți care l-au susținut în ultimii ani, o perioada de încercări financiare", a transmis Dinu.

Și alte persoane din apropierea artistului decedat susțin această informație: “L-au ajutat financiar Pepe, care i-a dat, în total, câteva mii de euro. Mara Bănică îl ajuta și ea cu cât putea, la fel și George Ciubotaru. Din păcate, nu voia să înțeleagă că nu va reveni în teatru și că trebuie să se reprofileze. Toată lumea îl îndemna să se angajeze, să își facă un rost, să lase trecutul în urmă. Noi simțeam că el este depresiv. Visa doar să revină în centrul atenției. Suferea și de singurătate, spunea că tânjește să aibă și el o familie. Vorbea mereu despre vremea în care avea bani și locuia într-o vilă, când avea mașini luxoase și era iubit de public. Trăia în trecut, nu mai accepta prezentul. Avea probleme cu inima, dar nu voia să meargă la medic și nici să aibă grijă de el. Nu lua medicamente, nu ținea dietă”, au declarat surse din apropierea lui Costin, potrivit playtech.ro.

Costin Mărculescu nu mai plătise întreținerea de un timp îndelungat, având în vedere că strânsese datorii de peste 12.000 de lei.


    Costin Mărculescu strânsese o datorie considerabilă la întreținerefoto: Blitz
Costin Mărculescu strânsese o datorie considerabilă la întreținerefoto: Blitz

Costin Mărculescu a mărturisit că a pierdut toate bunurile pe care le deținea

Despre problemele prin care a trecut, a povestit și Costin la un moment dat, făcând o retrospectivă a bunurilor pe care le-a pierdut.

”În momentul în care mi-a fost distrusă agenția, am pierdut vila din Pipera, am pierdut mașinile, am pierdut pământurile, am pierdut banii, bijuteriile, mobila, aparatura. Toate erau în rate sau în leasing. Peste toate astea am rămas și cu un frumos cadou de 100.000 de euro datorii către terțe persoane sau către stat. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2.500 de emisiuni, de la show-uri de divertisment până la emisiuni sociale, politice, de fotbal, mi-am dat seama acum că toată lumea s-a folosit de mine”, spunea Mărculescu în urmă cu ceva timp.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

La casa lui Costin Mărculescu au mers polițiști ai Secției 12, după ce la 112 a fost primit un apel că un bărbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon de mai mult timp. „Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a pătruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, a precizat Poliția București.

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png