Cristi Borcea, răsfățat de Sărbători, deși nu are permisie să meargă acasă


  Mihaela își duce copiii în vizită la tatăl lor ori de câte ori i se permite
Mihaela își duce copiii în vizită la tatăl lor ori de câte ori i se permite

Cristi Borcea este foc de supărare. Este al treilea Crăciun pe care-l va petrece în puşcărie. Nici anul acesta, afaceristul nu a primit învoire din partea conducerii penitenciarului, astfel că-şi va vedea familia cu ceasul pe masă.

Viaţa după gratii este extrem de grea pentru Cristi Borcea. Deşi are doar 46 de ani, problemele de sănătate nu l-au ocolit. În cei aproape trei ani de puşcărie, fostul patron de la Dinamo a ajuns de mai multe ori la Urgenţă din cauza problemelor cardiace, el fiind operat pe cord în urmă cu patru ani. În plus, pe 15 decembrie a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi la Spitalul Floreasca, din Capitală. Convalescenţa nu l-a ajutat însă pe afacerist să primească mult râvnita permisie de Sărbători.


  Fostul patron de la Dinamo, Cristi Borcea, nu a primit permisie ca să meargă acasă de Sărbători
Fostul patron de la Dinamo, Cristi Borcea, nu a primit permisie ca să meargă acasă de Sărbători

Astfel că va petrece Crăciunul în Penitenciarul Jilava, acolo unde este încarcerat. Este cel de-al cincilea pe care-l face în celulă, primul fiind în 2012. Chiar şi aşa, nu va fi singur, ci alături de cei dragi. Borcea are dreptul mâine la o vizită de 120 de minute. ”Rudele nu vor intra pe rând, ci toate o dată. Asta este regula”, ne-au explicat surse din cadrul penitenciarului. Programul de vizitare începe la ora 7.00 şi se termină la ora 18.00. Deţinuţii sunt programaţi pe intervale orare, dar de cele mai multe ori copiii şi fostele neveste ale lui Cristi Borcea şi-au făcut apariţia în jurul prânzului.

”Mihaela nu ştie deocamdată dacă se va duce. Aşteaptă un semn din partea lui Cristi. Copiii vor să-şi vadă tatăl. Le este tare de dor de el şi ar fi vrut să-l aibă alături acasă, la masa de Crăciun”, ne-au spus apropiaţii familiei Borcea. În alţi ani, Mihaela a venit să-şi viziteze fostul soţul alături de Alina Vidican şi de copiii lor. Cele două aveau o relaţie apropiată şi formau o mare familie. Cu Valentina Pelinel lucrurile stau diferit. Mihaela Borcea şi Valentina s-au evitat când au dat nas în nas la evenimente mondene, semn că nu le leagă nici măcar o simplă amiciţie. În schimb, atunci când au aflat că Borcea a ajuns pe masa de operaţie s-au dus amândouă într-un suflet la spital. Au venit separat, dar au plecat în acelaşi timp. Poate că suferinţa pentru bărbatul din viaţa lor le-a unit. Împreună sau nu, cu siguraţă cele două vor veni mâine la Cristi cu pachete tradiţionale. Cu friptură de porc şi sarmale, pentru că este de notorietate faptul că afaceristul este un carnivor declarat. 

Valentina i-a pregătit un tort tiramisu


  Valentina Pelinel i l-a prezentat deja lui Borcea pe micuţul Milan
Valentina Pelinel i l-a prezentat deja lui Borcea pe micuţul Milan

Nici la capitolul dulciuri, Borcea nu va suferi. Se ocupă Pelinel. ”De Crăciun, Pelinel face tiramisu. Este prăjitura preferată şi de Cristi, pentru că ea o face după o reţetă proprie. Îl ornează cu fructe de pădure, în formă de inimioară. Dintre mâncărurile româneşti, pregăteşte sarmale din carne de curcan, salată de boeuf, ciorbiţă şi chifteluţe. Nu a încercat cozonac şi piftie. Crăciunul îl petrece cu toată familia şi, evident va merge şi la Cristi. Nu ştie unde, când, dar se va organiza pentru asta”, ne- a informat o sursă din anturajul Valentinei.

E posibil ca pe 17 ianuarie, de ziua lui, Borcea să fie acasă. Acesta a solicitat în instanţă liberarea condiţionată, iar magistraţi vor judeca cererea pe 10 ianuarie. Acesta a primit 7 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani şi şase ani interzicere a unor drepturi.

Mihaela face Revelion cu 600 de persoane


  La Revelionul Mihaelei vor cânta Pepe și Monica Anghel
La Revelionul Mihaelei vor cânta Pepe și Monica Anghel

Borcea nu are şanse să ajungă acasă nici de Revelion, astfel că Mihaela va pleca cu copiii câteva zile la munte, imediat după Anul Nou. ”Îi duc ca să respire puţin aer curat. Dar înainte de vacanţă voi avea multă treabă. Organizez petrecerea de Revelion la Magic Place cu 600 de oameni”, ne-a declarat Mihaela Borcea. La eveniment vor cânta Pepe, Monica Anghel, Mahala Rai Banda, Ovidiu Anton, Mihai Băjinariu, dar şi Taraful Bucureşti. Meniul va fi unul tradiţional, dar şi din bucătăria internaţională, băuturile  vor fi la discreţie, iar la desert, un delicios tort mousse straciatella şi îngheţată de cocos, împreună cu piramidă de fructe şi fântână de ciocolată. Răsfăţul costă între 580 şi 620 de lei de persoană, în funcţie de cât de mare e grupul. 


  Meniul costă între 580 și 620 de lei
Meniul costă între 580 și 620 de lei
cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu