Cristian Boureanu a primit cel mai frumos cadou de ziua lui: are legătură cu fiica sa

Ultima actualizare:

  Cristian Boureanu va intra în noul an împăcat cu fiica lui, Ioana
Cristian Boureanu va intra în noul an împăcat cu fiica lui, Ioana

Ziua în care Cristian Boureanu a împlinit 44 de ani, nu va fi uitată prea uşor. Nici de el, dar nici de unica sa fiică cu care a făcut pace după trei luni în care nu şi-au vorbit, dar şi-au aruncat săgeţi usturătoare. Fostul politician a iertat-o pe adolescenta rebelă, care l-a dat pe mâna poliţiei.

Răsturnare de situaţie în cazul Ioana - Cristian Boureanu. Iată că după ce adolescenta rebelă şi-a dat tatăl pe mâna poliţiei şi l-a acuzat de violenţă, acesta alegându-se cu dosar penal, săptămâna trecută  a avut loc marea  împăcare. Fiica rătăcitoare şi-a dat seama că a sărit calul cu propriul părinte care a crescut-o de la vârsta de 3 ani şi i-a făcut toate poftele, aşa că a venit spăşită să obţină iertarea tatălui.

Astfel, după trei luni de tăcere, Ioana şi-a luat inima în dinţi şi fix în ziua în care Boureanu împlinea 44 de ani, aceasta a bătut la uşa apartamentului, cu un mic cadou în braţe: o decoraţiune de Crăciun şi ciocolata preferată a tatălui. Scena a fost ca desprinsă din filme. Când Boureanu s-a uitat pe vizor, a rămas perplex. Uşa s-a deschis, iar când cei doi şi-au întâlnit privirile, au rămas fără grai pentru câteva secunde. 


  Adolescenta locuiește acum cu mama ei, Irina Boureanu
Adolescenta locuiește acum cu mama ei, Irina Boureanu

Mai îndrăzneaţă, aşa cum s-a dovedit a fi în ultimele trei luni, Ioana a deschis gura să-i ureze ”La mulţi ani!” şi i-a cerut iertare: ”Tati, îmi pare rău pentru ce am făcut”. Aceste cuvinte au fost cu ecou pentru Boureanu. ”Este adevărat. Ioana a venit seara la mine. Eram acasă, nu mă aşteptam la vizita ei. Am iertat-o pentru cele întâmplate, dar nu va mai fi la fel. Am simţit o mare dezamăgire”, a declarat Cristi Boureanu, pentru Click! Se pare că fostul politician nu poate să şteargă cu buretele episodul de pe 12  septembrie, când propriul copil ţipa ca din gură de şarpe că este bătut şi schilodit de cel care i-a dat viaţă. Chiar dacă şi-a iertat fiica, aceasta nu a fost invitată să petreacă în familie. Boureanu, însoţit de frumoasa lui iubită, dar şi de fratele şi tatăl său, au sărbătorit la un restaurant de fiţe din Dorobanţi. 

Boureanu are două neveste şi un copil


  Cristi, alături de iubita lui, Laura Dincă
Cristi, alături de iubita lui, Laura Dincă

Fostul politician Cristian Boureanu a trecut pentru prima dată pragul altarului în anul 2000, alături de Irina, femeia care i-a dăruit un copil, pe Ioana. Însă, la scurt timp, femeia l-a părăsit pentru naşul de cununie, nimeni altul decât fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu. În 2007, Boureanu îşi încerca pentru a doua oară norocul în căsnicie. A luat-o de soţie pe Valentina Pelinel, care la doar 15 ani câştigase titlul de Miss Model România, însă și de aceasta a divorțat pentru că l-a înșelat cu Cristi Borcea. De aproape doi ani, Cristi se pare că este fericit cu un model cu 24 de ani mai tânăr, și anume Laura Dincă, studentă în anul întâi la o facultate din București.

Click! spune


  După trei luni de tăcere, politicianul s-a împăcat cu Ioana chiar de ziua lui. Adolescenta a făcut primul pas
După trei luni de tăcere, politicianul s-a împăcat cu Ioana chiar de ziua lui. Adolescenta a făcut primul pas

Cristian Boureanu şi fiica lui au ajuns pe prima pagină a ziarelor şi au deschis jurnalele de la televiziuni după ce s-au certat în plină stradă. Fata l-a acuzat că o bate şi că nu mai vrea să stea cu el, iar fostul politician s-a apărat, susţinând că Ioana a fugit de acasă şi el voia doar s-o aducă înapoi. Boureanu s-a ales cu dosar penal, iar adolescenta este acum la mamă, care deţine custodia până la finalizarea procesului.

image
image
image
image
image
image
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net