Cristian Boureanu a uitat de scandalul cu fiica sa! A fugit cu iubita tinerică în Maldive

Ultima actualizare:

Cristian Boureanu (44 de ani) pare să fi uitat de scandalul cu fiica sa, Ioana, după ce aceasta l-a acuzat că o bate, ultimul episod petrecându-se pe stradă. Mai degrabă, el e mai preocupat de iubita tinerică, pe care nu contenește să o plimbe prin străinătate și să o răsfețe cu cadouri scumpe. Ultima escapadă amoroasă: Insulele Maldive pentru a sărbători ziua de naștere a Laurei.

Țara arde și baba se piaptănă. Cam așa stau lucrurie în cazul lui Cristian Boureanu, care a decis că e momentul să ia o pauză de la grijile cotidiene și să fugă cu iubita mai tinerică decât el tocmai în Maldive. Fostul politician nu avea cum să rateze ziua de naștere a Laurei Dincă și a ales drept cadou o destinație superbă, departe de România.

Deși Cristian Boureanu se află într-un plin scandal mediatic, se pare că acesta nu are nicio grijă și se ocupă mai mult de activitățile de cuplu, decât de fiica sa, care l-a acuzat că o rupe cu bătaia.

Se pare că iubita tinerică i-a pus capac lui Boureanu, dacă ar fi să ne luăm după imaginile publicate de aceasta pe contul personal de Instagram. Laura nu ezită nicio clipă să se fotografieze prin cele mai luxoase locuri și asta datorită iubitului ei, care are grijă să nu-i lipsească nimic. Aceasta s-a fotografiat mândră cu buchetul de trandafiri roșii primit de la Boureanu, dar nu a ratat nici să arate cum arată plajele de vis din Maldive, unde se află în acest moment.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
banner jean de la craiova png
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
nicki minaj instagram jpg
banner laura cosoi png
whats up sotie micky colaj instagram jpg
gabriela nastas cap jpg
hedy lamarr jpg jpeg
cub ornela pasare png
image
actualitate.net
image
actualitate.net