Cristian Boureanu, nuntă inedită cu iubita de 23 de ani

image
Soția lui Cristian Borcea poartă în pântec gemene

Veste bună pentru controversatul om de afaceri Cristian Boureanu. După ce magistraţii Curţii de Apel au decis să revoce măsura preventivă a controlului judiciar în dosarul în care a fost judecat pentru ultraj, acum fostul deputat plănuieşte să se însoare în străinătate. Laura Dincă a fost cerută de soţie, iar anul viitor va avea loc o nuntă ca în poveşti.

În iunie 2017, Cristian Boureanu (46 de ani) a fost arestat preventiv, după ce a agresat doi poliţişti de la Rutieră. A stat după gratiile penitenciarului Rahova timp de două luni, iar Judecătoria Sectorului 1 l-a găsit vinovat de ultraj şi l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare cu suspendare.

image
Dimineața de 9 iunie 2017 a fost una extrem de controversată pentru fostul politician

Riscul de a ajunge în spatele gratiilor este unul mic, însă magistraţii de la Curtea de Apel urmează să dea o hotărâre cât de curând. Timp de mai bine de un an, afaceristul a dat cu subsemnatul pe la poliţie şi a avut mai multe interdicţii printre care şi aceea de a nu părăsi ţara. Obişnuit cu vacanţe exotice prin străinătate, Boureanu a cam fost legat de mâini şi de picioare în ceea ce priveşte acest mod de a se relaxa, mulţumindu-se cu ieşiri alături de iubita lui la Cazanele Dunării, la mare, în Maramureş, la mânăstirea Prislop, la munte, sau cu plimbări cu Mocăniţa.

image
Între Cristian Boureanu și polițiștii de la Rutieră a avut loc o altercație de pomină

Însă luna aceasta a primit o veste bună! Judecătorii au ”revocat măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpatul Boureanu Cristian Alexandru”, aşa cum se arată pe portalul judecătoriei. În ciuda acestei hotărâri definitive, Boureanu şi Laura Dincă au petrecut Crăciunul acasă, şi urmează să facă acelaşi lucru şi de Revelion.

Totuşi, nu la fel se va întâmpla şi în cazul căsătoriei. Anul viitor Cristian şi femeia care i-a stat alături ultimii trei ani din viaţă vor să îşi unească destinele în străinătate. Pe lista dorinţelor frumoasei tinere sunt America sau Franţa, însă nu s-au decis deocamdată în privinţa destinaţiei. 

image
În urma acestui incident, afaceristul și-a pierdut fațetele dentare

”Recomand tuturor să facă sărbătorile acasă. E prea frumos Bucureştiul în perioada aceasta ca să pleci. De Anul Nou vom petrece într-un restaurant cu prietenii noştri cei mai buni, care mi-au fost alături la necaz. În ceea ce priveşte căsătoria, încă mai avem de stabilit. Nu am luat o decizie în privinţa aceasta. Ca şi de destinaţie, e deschisă orice variantă, am vorbit cu Laura şi urmează să stabilim şi lucrul acesta”, ne-a spus Cristian Boureanu.

Iubita mai tânără cu 23 de ani a fostului deputat şi-a cumpărat deja rochia de mireasă dintr-un magazin exclusivist din Paris şi se ocupă să aibă o nuntă ca în basme. Cu siguranţă va fi evenimentul anului 2019.  

Incident în trafic cu Poliția

Problemele au început pentru Cristi Boureanu în 9 iunie 2017.  În jurul orei 1.30, mașina în care se afla a fost oprită în trafic în zona Piaţa Charles de Gaulle de către un echipaj de poliţie rutieră.Boureanu a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie. L-a ameninţat pe acesta, i-a prins degetele mâinii drepte prin închiderea portierei autoturismului, i-a răsucit mâna stângă, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală.Fostul politician a primit și el un pumn în plină figură și și-a pierdut opt dinți. Ulterior, Boureanu a fost reținut, arestat preventiv timp de două luni și apoi plasat sub control judiciar. Iubita lui, Laura Dincă, s-a ales cu dosar penal pentru mărturie mincinoasă.

Valentina Pelinel, mămică a doua oară în 2019

Valentina Pelinel urmează să îl facă tătic pe Cristian Borcea în luna martie. Frumoasa blondină care a împlinit luna aceasta vârsta de 38 de ani va aduce pe lume două fetițe. În ceea ce privește numele, dar și camerele micuțelor, aceasta s-a pregătit din timp. Ea a mărturisit la un post tv faptul că micuțele vor avea nume sfinte.

”Maria o să fie un nume. Aveam deja două pătuțuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect și o să transform camera într-una de prințese”, a povestit Valentina la Antena Stars.

image
Soția lui Cristian Borcea poartă în pântec gemene
FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Volodimir Zelenski FOTO EPA EFE jpg
Jake Sullivan
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg