Cristian Boureanu și Laura Dincă: „I-am dat buletinul și a înghițit în sec “

2 februarie 2018
simeon stalpnicul png
Cristian Boureanu & Laura Dincăfoto: Sorin Stana

După trei ani de idilă, fostul om politic și „viitoarea doamnă Boureanu“ au decis să ne ofere, în exclusivitate, primul lor interviu împreună.

Pe el îl cunoaște o țară-ntreagă. După o carieră politică de top, două mariaje eșuate (cu Valentina Pelinel și Irina Boureanu, împreună cu care o are pe fiica Ioana – 17), fostul deputat ține, mai nou, prima pagină a ziarelor cu evenimentele din viața sa privată. Fie că a fost vorba despre mediatizatul incident cu niște polițiști rutieri, care l-a trimis după gratii timp de două luni, sau neînțelegerile, la fel de violente și de publice, dintre el și fiica sa adolescentă. A, și să nu uităm de relația lui controversată cu o blondă cu aproape 25 de ani mai tânără decât el! Este vorba despre Laura Dincă, o constănțeancă superbă, care nu agreează asemănarea cu Pelinel și nici notorietatea partenerului ei, dar de-abia așteaptă să devină soția lui Cristian Boureanu și să se bucure de succesul brandului fashion, Infinity F, pe care-l lansează împreună cât de curând.

Sunteți frumoși împreună, încă puțin și împliniți trei ani de relație…Laura: Am împlinit deja!Cristian: Pe 10 ianuarie.Dar știți că nu toată lumea vă dădea mulți ani împreună. Sunteți conștienți de prejudecățile oamenilor legate de voi doi, nu?Laura: Suntem, dar nu le-am crezut. Am crezut în relația noastră încă de când l-am cunoscut.Cristi, e adevărat că v-ați cunoscut pe internet?Cristian Ne-am cunoscut pe Facebook, ne știam…Ce anume știaţi unul despre celălalt?Laura: Eu nu știam nimic despre el la început.Cristian: Credea că sunt ziarist. (râde)Laura: Nu știam nimic despre cariera lui politică, pentru că nu mă uitam la televizor. L-am cunoscut online când am primit un mesaj de „La mulți ani!“, de ziua mea.

Citește continuarea acestui interviu!

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
roxana nemes png
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor