Cristina Bălan, concert cu bilete ieftine

Ultima actualizare:

    Cristina Bălan este Vocea României 2015Foto: arhiva personală
Cristina Bălan este Vocea României 2015Foto: arhiva personală

Cristina Bălan se pregăteşte de o primăvară în forţă pe scenă. Fosta solistă Impact invită publicul la Hard Rock Caffe, pe 25 martie, primul eveniment oficial din 2016.

Chiar dacă este cunoscută publicului încă din 1999, când își făcea pentru prima dată apariția în showbiz alături de trupa Impact, Cristina Bălan a fost revelația sezonului 5 al Vocii României, show pe care l-a și câștigat. Cristina a surprins prin originalitate, o voce puternică și un timbru aparte, ușor de recunoscut. "Sunt muzică și muzica este eu", a fost prima declarație pe care a dat-o Cristina imediat după câștigarea marelui premiu Vocea României 2015.

Cristina Bălan nu are preţuri exagerate la bilete, sunt foarte decente, între 35 şi 50 de lei pentru VIP.

Deşi Tudor Chirilă a fost mentorul ei la Vocea României, Smiley este pilonul de rezistenţă al artistei, acum aflat în America. “Toţi finaliștii n-au ajuns degeaba până-n finală și sper să pot pune o cărămidă, două la dezvoltarea carierei lor. Da, păstrez legătura cu Tobi, Mișel și cu Cristina Bălan atâta cât pot să-i ajut eu o voi face cu mare încredere. Am mare încredere în ei, au ce arăta în muzica românească”, ne-a spus solistul.

Biletele pentru show-ul Cristina Balan & Band se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net