Cristina Bălan, concert cu bilete ieftine


    Cristina Bălan este Vocea României 2015Foto: arhiva personală
Cristina Bălan este Vocea României 2015Foto: arhiva personală

Cristina Bălan se pregăteşte de o primăvară în forţă pe scenă. Fosta solistă Impact invită publicul la Hard Rock Caffe, pe 25 martie, primul eveniment oficial din 2016.

Chiar dacă este cunoscută publicului încă din 1999, când își făcea pentru prima dată apariția în showbiz alături de trupa Impact, Cristina Bălan a fost revelația sezonului 5 al Vocii României, show pe care l-a și câștigat. Cristina a surprins prin originalitate, o voce puternică și un timbru aparte, ușor de recunoscut. "Sunt muzică și muzica este eu", a fost prima declarație pe care a dat-o Cristina imediat după câștigarea marelui premiu Vocea României 2015.

Cristina Bălan nu are preţuri exagerate la bilete, sunt foarte decente, între 35 şi 50 de lei pentru VIP.

Deşi Tudor Chirilă a fost mentorul ei la Vocea României, Smiley este pilonul de rezistenţă al artistei, acum aflat în America. “Toţi finaliștii n-au ajuns degeaba până-n finală și sper să pot pune o cărămidă, două la dezvoltarea carierei lor. Da, păstrez legătura cu Tobi, Mișel și cu Cristina Bălan atâta cât pot să-i ajut eu o voi face cu mare încredere. Am mare încredere în ei, au ce arăta în muzica românească”, ne-a spus solistul.

Biletele pentru show-ul Cristina Balan & Band se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
GYORPLUSZ jpg
7538113 jpg
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg