«Cu Brumă sunt ca într-o căsnicie super tare, ea este sufletul meu!»

Ultima actualizare:

    2017. Adina şi Carmen  arată impecabil,  cu mult sport  şi diete
2017. Adina şi Carmen arată impecabil, cu mult sport şi diete

Adina Halas şi Carmen Brumă au reuşit performanţa de a păstra prietenia legată în urmă cu două decenii pe platourile de filmare. Au fost primele asistente tv din istoria televiziunii autohtone, însă, în comparaţie cu cele de acum, catalogate drept “plante decorative”, ele munceau cot la cot cu reporterii. Între timp, s-au aşezat la casele lor, au copii şi, ca o altă coincidenţă, ambele promovează un stil de viaţă sănătos.

Adina Halas a împlinit marţi 37 de ani, prilej pentru fosta asistentă a lui Mircea Badea, de la emisiunea ”Noaptea târziu”, să ne povestească despre viaţa de familie:”Sunt fericită, am un soţ iubitor, pe Lucian, şi un băieţel de cinci ani şi jumătate, pe Serghei, o dulceaţă de copil. Fiul meu practică judo, se pregăteşte să lupte pentru centura albă, dar îi place şi şahul”.


    Adina şi Lucian au un  băieţel, pe Serghei,  pasionat de judo şi de şah
Adina şi Lucian au un băieţel, pe Serghei, pasionat de judo şi de şah

Adina arată impecabil la vârsta ei, însă nu fără eforturi: ”Mănânc sănătos, carne slabă, multe legume şi fructe. Însă mai am şi derapaje controlate, cum le numesc eu, sunt cam două zile pe lună în care mănânc şi câte un platou cu prăjituri. În plus, merg la sala de sport cam de cinci ori pe săptămână, fac exerciţii şi cu soţul meu, care este antrenor. Am doar cu cinci kilograme în plus, faţă de anii în care lucram în televiziune, dar am în plus doar masă musculară”, ne-a povestit Adina.


    Carmen e topită după Vlăduţ,  băieţelul ei drăgălaş
Carmen e topită după Vlăduţ, băieţelul ei drăgălaş

Ea nu a uitat, la ceas aniversar, nici de buna ei prietenă Carmen Brumă (39 de ani), iubita lui Mircea Badea, care are un băieţel, pe Vlad, în vârstă de doi ani şi jumătate: “Cu Carmen sunt ca într-o căsnicie super tare, ea e sufletul meu, ne vedem adesea, vorbim despre copii, despre diete, despre noi. Avem o prietenie stabilă de 20 de ani, am muncit împreună la «Noaptea târziu». Ea m-a învăţat să beau cafeaua neîndulcită, pentru că zahărul reprezintă un real pericol pentru organism. Nici Carmen nu mai lucrează în televiziune, însă este activă, ca şi mine, pe Internet, cu diete. În plus, ea scrie şi cărţi despre viaţă sănătoasă”.


    2000. Pe vremea când erau asistentele  lui Mircea Badea, la emisiunea  ”Noaptea târziu” (Antena 1)
2000. Pe vremea când erau asistentele lui Mircea Badea, la emisiunea ”Noaptea târziu” (Antena 1)

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net