Cu ce boală se confruntă Leonard Miron, după ce a suferit de cancer. S-a mutat cu iubitul, ca să îl ajute


    Leonard Miron suferă de depresiefoto: captură Antena Stars
Leonard Miron suferă de depresiefoto: captură Antena Stars

Leonard Miron a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că are cancer. Durerea a fost însă de nesuportat, în momentul în care, a recunoscut că are o altă orientare sexuală, fiind marginalizat de toți oamenii apropiați.

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, de la Antena Stars, Leonard Miron a mărturisit că se confruntă cu o altă boală cumplită, însă de data aceasta, alături îi este partenerul de viață. După ce a fost diagnosticat cu cancer pancreatic, Leonard Miron s-a afundat într-o depresie cruntă, care i-a dat viața peste cap. Iar momentul care i-a adâncit gândueile negre a fost atunci când și-a recunoscut orientarea sexuală, iar toți oamenii la care ținea s-au îndepărtat de el.

Ulterior, Leonard Miron a reușit să învingă cancerul, iar tot în aceeași perioadă l-a cunoscut pe actualul lui partener de viață cu care s-a și mutat. Fostul prezentator TV a admis că deși a scăpat de boala necruțătoare, momentele depresive cu care s-a confruntat atunci încă se întorc în viața lui, dar acum totul stă diferit, grație iubitului care are mare grijă de el.

Citește și:

Leonard Miron: «Eu și Miguel ne gândim la căsătorie. Vrem să fie ca la carte»

Leonard Miron, diagnosticat cu cancer pancreatic. Urmează un tratament revoluţionar la Londra

Leonard Miron: «La un moment dat mi-au plăcut şi fetele»

„Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai. Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe car ele fac, sau nu le mai fac, nu sunt ok. Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav. (...) Ne completăm foarte mult unul pe celălalt. El este cel care mă calmează. Nu mă mai supăr acum, pentru că sunt de părere că nu trebuie să fiu judecat de cei care nu își respectă femeile și care divorțează de 3-4 ori. Nu mă pune pe mine la colț pentru alegerile mele personale, câte vreme viața ta e făcută praf”, a declarat Leonard Miron, la „Showbiz Report”.

zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet jpg
cub cristina spatar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub catalin botezatu dubai png
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
foto sex jpeg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png
cub cristina spatar png
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png