Cu ce colegi din junglă a avut Ruxi o aventură! Răspunsul surprinzător al vedetei

Ultima actualizare:

Ruxi a recunoscut cu ce coleg de la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut o aventură. Vedeta a oferit un răspuns complet neașteptat în timpul unor provocări lansate de Cătălin Măruță.

ruxi bas  crop 1635169168 jpg

Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ruxi a trebuit să facă față unor întrebări „condimentate” în timpul probei sosurilor iuți. Fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil!Celebrities” a fost extrem de sinceră și a dezvăluit numele bărbatului cu care a avut o aventură.

„Spune numele unui coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” cu care ai avut o aventură. Cu Sali! Acum în junglă?!”, a întrebat Cătălin Măruță, în timpul emisiunii de vineri, 25 noiembrie.

Cu cine a avut Ruxi o aventură? „Sunt două nume”

Ruxi a dezvăluit numele unei persoane din jungla Dominicană cu care a avut o aventură. Deși a fost în tandrețuri cu Cristi Mitrea, vedeta a spus că Sali Levent este cel cu care s-a iubit. E drept, acest episod s-a petrecut în urmă cu zece ani, a precizat vedeta care a creat multe episoade controversate la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Totodată, fosta câștigătoare de la „Bravo, ai Stil” a mai mărturisit că a avut relații cu doi dintre cei care au fost prezenți în jungla din Republica Dominicană. Totuși, Ruxi nu a vrut să dezvăluie a doua persoană.

„Sunt două nume. Mă gândesc pe care să-l zic. Unul a fost acum 10 ani. Levent. Levent Sali. Dacă citești nu mănânc iute? Hai… îmi asum! (…) Nu acum. Eu nu l-am prins pe Sali în junglă”, a spus Ruxi.

În timpul emisiunii, Ruxi a părut apropiată de Cristi Mitrea

Ruxi și Cristi Mitrea au fost foarte apropiați la Sunt celebru, scoate-mă de aici
Ruxi și Cristi Mitrea au fost foarte apropiați la Sunt celebru, scoate-mă de aici

În timpul show-ului de la Pro TV, Ruxi a avut câteva momente picante cu Cristi Mitrea. De altfel, cei doi s-au și sărutat. Prezentă în platoul emisiunii lui Măruță, vedeta nu a ezitat să spune ce defect are fostul ei coleg din junglă.

„Se enervează prea repede, nu ascultă când vrei să-i dai un sfat, crede că doar el are dreptate”, a spus Ruxi despre defectele fostului coleg din junglă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net