Cu ce dorință neîmplinită a murit Costin Mărculescu. Plănuia să o pună în practică de ziua lui


    Costin Mărculescu a murit cu câteva săptămâni înainte de a împlini 51 de anifoto: Click!
Costin Mărculescu a murit cu câteva săptămâni înainte de a împlini 51 de anifoto: Click!

Costin Mărculescu a murit, iar vestea tragică i-a luat prin surprindere pe cunoscuți, dar și pe cei care l-au văzut doar la televizor. Acesta a jucat în multe filme românești, dar a rămas în atenția publicului larg prin participarea la diferite emisiuni mondene. Moartea lui a fost anunțată în direct la Antena 1, după ce o echipă de la Xtra Night Show a chemat polițiștii și o echipă de descarcerare la apartamentul lui Mărculescu. Acesta s-a stins la doar 50 de ani cu o dorință neîmplinită.

Vizibil tulburat de vestea pe care a făcut-o publică, Dan Capatos a mărturisit că apropiat al său și al show-ului pe care îl moderează, Costin Mărculescu ar fi avut în plan să lanseze o carte. Acesta o terminase de scris, însă amânase lansarea pe care și-o dorise atât de mult.

"Dacă nu mă înșel, Costin a fost invitatul cel mai des prezent în emisiunile pe care le-am realizat. Urma să lanseze în scurt timp acea carte despre a venit să vorbească acum câteva luni la noi în platou", a spus Capatos.

Cartea lui Mărculescu se numește "Bombă cu fitil aprins", având descrierea "Carte incendiară autobiografică", iar de câte ori vorbea despre aceasta, Costin Mărculescu spunea că dezvăluirile lui vor face valuri în showbiz. Plănuia ca marea lansare să aibă loc în 29 iunie, ziua în care ar fi împlinit 51 de ani.

Costin Mărculescu, găsit mort în cadă

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cada apartamentului său de la etajul 8 al unui bloc din București, într-o stare avansată de putrefacție. Știrea a fost anunțată în direct, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1. Vecinii au fost cei care au dat alarma și au spus că actorul nu a mai fost văzut de mai multe zile și nici nu a mai răspuns la ușă ori pe rețelele sociale.

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png