Cu ce vedetă a dansat Mihai Petre la Untold. Coregraful susține că e cea mai bună la dans!

Ultima actualizare:

    Cu cine a dansat Mihai Petre la festivalul de muzică Untold Foto Instagram
Cu cine a dansat Mihai Petre la festivalul de muzică Untold Foto Instagram

Mihai Petre participă în acest an la festivalul de muzică Untold, locul unde s-a întâlnit cu o vedetă de televiziune, care îi este și foarte bună prietenă de altfel, așa că a invitat-o la dans. De-a lungul timpului, cunoscutul dansator s-a declarat impresionat de ritmul și de mișcările de dans ale persoanei respective, chiar dacă aceasta activează în alt domeniu. Iată despre cine este vorba!

Coregraful Mihai Petre s-a întâlnit la Untold cu o prietenă bună, și cum de-a lungul timpului a susținut că aceasta este cea mai bună dansatoare din industria showbizului românesc, a invitat-o la dans! Este vorba despre nimeni alta decât Andreea Esca, vedeta știrilor de la Pro Tv! Cei doi au fost surprinși în timp ce dansau în cadrul festivalului, Mihai Petre publicând ulterior poza și pe rețelele de socializare. „Păi nu dansăm noi la Untold ca în generală?”, a scris dansatorul în dreptul imaginii de pe Instagram. 


    Mihai Petre și Andreea Esca au dansat împreună la Untold Foto Instagram
Mihai Petre și Andreea Esca au dansat împreună la Untold Foto Instagram

Mihai Petre, despre mișcările de dans ale Andreei Esca

Inivtat în urmă cu ceva timp în urmă la interviurile Viva, Mihai Petre a recunoscut că vedeta care l-a uimit în materie de dans este Andreea Esca! Fostul jurat de la Românii au Talent s-a declarat impresionat de mișcările de dans ale prezentatoarei de la Pro Tv. Acesta a susținut chiar, că Esca este cea mai bună dansatoare din showbizul românesc și că mereu, la petreceri sau evenimente, dansează împreună. 

„Cu Andreea Esca dansez foarte mult la petreceri, are o energie aparte. Și Andreei Marin îi place să danseze. Andreea Esca are o energie foarte bună pentru dans, e fantastică. Are ritm, carismă. Am dansat de multe ori cu ea și e o bucurie de fiecare dată. Are șanse cu dansul, nu glumesc. E foarte bună, cea mai bună în ceea ce face”, a declara Mihai Petre.

Festivalul Untold 2018 

Ediția de anul acesta a festivalului se desfăşoară în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca. Nume mari din indstria muzicală internațională dar și autohtonă au urcat pe scenă pentru a încânta mulțimea. În cadrul festivalului au participat numeroase vedete românești, atât pe scenă, cât și în public. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net