Culiță Sterp și Daniela, revedere după 5 luni: "Premiul Survivor e la ea în burtă". Când vor să se cunune

image
Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți

Culiță Sterp (28 de ani) e în culmea fericirii de când a ajuns acasă lângă iubita sa, Daniela, care va deveni mamă pentru prima dată pe 10 iunie. Culiță a refuzat să mai participe la probele din concurs și a fost descalificat de la “Survivor România”, special pentru a se întoarce acasă, să asiste la nașterea băiețelului său.

De o zi, Culiță se află acasă la Hațeg, în brațele iubitei sale, și cei doi îndrăgostiți așteaptă cu sufletul la gură venirea pe lume a copilului lor. “Este cea mai grea perioadă din viața mea. Eu, când am plecat la Survivor, am crezut că nu voi rezista mai mult de două, trei luni. Când am văzut că s-au făcut cinci luni, am zis: aoleo, se naște băiatul meu! Mai ales în ultima lună, o visam pe Daniela. Am visat că a născut și că băiatul meu avea 7 ani și a venit la Survivor. Îmi statea gândul numai acasă. Nu mai puteam continua. Aici e premiul Survivor, la ea în burtă! Mama și-a dorit să vin cu trofeul acasă, dar a recunoscut și ea că trofeul meu e copilul. Dacă nu era situația de așa natură, mă vedeam câștigător! Aveam foarte mulți susținători, mă votau și mai tare când am zis că vreau să plec. Am slăbit 17 kilograme în Dominicană. Am avut 105 când am plecat, și acum am 88”, a declarat Culiță Sterp, la “Teo Show”, de la Kanal D.

image
Culiță și Daniela, împreună, la Hațegfoto: captură Kanal D

Daniela: ”Avem o listă întreagă cu nume pentru copil”

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, este programată să nască pe 10 iunie. Până atunci, cei doi duc dezbateri îndelungi și speră să se hotărască ce nume va purta bebelușul. “Eu am crezut că concursul trebuia să dureze până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am devenit agitată. În fiecare zi lumea mă întreba când vine Culiță, dacă va fi lângă mine când nasc. Mama Geta îmi spunea să fiu puternică. Am și plâns că am crezut că nu vine. Nu m-am așteptat însă să renunțe, am rămas mută când a zis că nu mai calcă pe traseu. Am fost super surprinsă. Avem o listă întreagă cu nume pentru copil”, a spus Daniela.

image
Daniela numără zilele până când va deveni mămicăfoto: Instagram

Culiță și Daniela vor să facă cununia civilă cât mai repede

Revederea cu Daniela a fost extrem de emoționantă iar acum vedeta Survivor România se pregătește pentru un pas important, și anume de însurătoare. Culiță și Daniela plănuiesc să facă cununia civilă până vor deveni părinți. Să sperăm că au suficient timp pentru acest lucru, pentru că frumoasa blondina se află pe ultima sută de metri cu sarcina. "Culiță e în culmea fericirii. Abia aștepta să vină acasă să o vadă pe Daniela cu burtică. A pierdut destul de mult. Se pregătesc și de cununia civilă, dar sper să aibă timp pentru asta", ne-au spus surse din apropierea celor doi. 

Citește și:

Culiță Sterp, mesaj emoționant după ce a părăsit Survivor. Ce probleme de sănătate are Faimosul

VIDEO Culiță Sterp, revedere emoționantă în aeroport. A plâns când și-a îmbrățișat mama și fratele

cub bianca dragusanu png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
image png
cub cristina rus (1) png
Alexia Eram (6) jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Tiriac
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg