Cum a devenit câştigătorul de la „Chefi la cuţite” sarea şi piperul show-ului

28 noiembrie 2017
simeon stalpnicul png
În această seară, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza finala "Chefi la cutite"foto: Antena 1

Azi, 28 noiembrie, se termină cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chef la cuţite”, de la Antena 1, iar Click! a scris deja despre cel mai bun concurent, cel care a fost desemnat câştigătorul. Click! îţi spune care a fost evoluţia lui în show şi cu ce i-a cucerit pe cei trei chefi pretenţioşi!

Olteanu Andrei Cristian (26 de ani) este originar din Tecuci, dar locuieşte în Bucureşti. A fost unul dintre cei mai nonconformişti concurenţi ai emisiunii “Chefi la cuţite” şi i-a cucerit încă de la debut pe chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu. Atunci când s-a prezentat la preselecţie le-a gătit muşchiuleţ de vită pe pat de ciuperci brune cu un sos de piper verde şi un piure de morcovi cu creveţi.

simeon stalpnicul png
În preselecţii a gătit un muşchiuleţ de vită delicios

I-a dat gata pe juraţi, a obţinut trei cuţite şi a luat şorţul. Apoi, la fiecare preselecţie a trecut mai departe şi a fost un bun camarad în echipa lui Bontea. Concurentul cu dreduri şi tatuaje, deşi este uneori aiurit, a reuşit să-şi facă prieteni foarte buni în rândul colegilor, fiind coniderat unul dintre cei mai carismatici concurenţi.

simeon stalpnicul png
A oferit multe momente haioase în timpul show-ului

Iar Chef Sorin Bontea, din echipa căruia a făcut parte în acest sezon, l-a îndrăgit din prima. “Olteanu a dat dovadă de îndemânare şi de imaginaţie de-a lungul întregului sezon, de la primele probe contra cronometru, până la finalul concursului. Andrei i-a cucerit nu numai pe chefi, dar şi pe telespectatorii care i-au admirat munca şi preparatele realizate de-a lungul filmărilor”, ne-au spus surse de pe platouriler de filmare.

simeon stalpnicul png
S-a împrietenit cu mulţi colegi

simeon stalpnicul png
Olteanu Andrei Cristian este un personaj atipi. Are dreduri şi e plin de tatuaje, dar în bucătărie are o fineţe deosebităfoto: Antena 1

simeon stalpnicul png
Prestaţiile sale au fost mereu lăudate de juriu

În această seară, show-ul va începe la ora 20.00, iar fiecare dintre cei trei chefi are câte doi bucătari în finală. Cătălin Scărlătescu va continua lupta alături de Florin Lazăr și Bad Angie Dumitrescu. La bancul de lucru al lui Sorin Bontea au rămas Andrei Olteanu și Cosmin Ailinca, iar echipa lui Florin Dumitrescu e format din Silvian Hârâială și Mihai Necula. Cei trei concurenţi care vor deveni finaliști vor fi nevoiți să pregătească un meniu complet, cu starter, main course și desert.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png