Cum a fost ales cel de-al treilea finalist Chefi la cuțite. Maria Șandru și Paul Maxim au fost la egalitate

Ultima actualizare:

    Paul Maxim și Maria Șandru s-au luptat pentru ultimul loc în finala "Chefi la cuțite"foto: Antena 1
Paul Maxim și Maria Șandru s-au luptat pentru ultimul loc în finala "Chefi la cuțite"foto: Antena 1

Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru sunt cei trei finaliști ai sezonului 8 "Chefi la cuțite". Semifinala nu a fost lipsită de emoții, mai ales că Maria, ultimul nume anunțat pentru finală, a fost la egalitate cu Paul Maxim, iar decizia cea grea a ajuns în tabăra chefilor.

„Avem o egalitate. Asta nu s-a mai întâmplat niciodată. Și chefii vor fi puși într-o situație în care n-au mai fost niciodată, dar nu am cum să-i salvez de această situație. Nimeni nu poate hotărî în locul lor. Trebuie să se gândească strict la parcursul lor. După ce voi spune numele celor doi îi voi trimite pe chefi să discute despre asta”, a dezvăluit Gina Pistol, moment care i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Maria Șandru și Paul Maxim, la egalitate în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

După ce numele primilor doi finaliști au fost anunțate, mai rămăsese un singur loc în actul decisiv, iar situația a fost una inedită și dificilă. Cu același punctaj, Maria Șandru și Paul Maxim i-au pus pe jurați într-o postură dificil de gestionat.

Decizia a fost luată de Florin Dumitrescu, iar verdictul nu a fost unul tocmai simplu. Au ieșit discuții destul de aprinse, dar la final, juratul a găsit soluția: punctajul obținut de cei doi concurenți la o probă anterioară de gătit a decis cine devine al treilea finalist „Chefi la cuțite”, iar Maria a fost cea care a reușit să-și adjudece ultimul loc în finala sezonului 8.

Ce au gătit semifinaliștii "Chefi la cuțite", sezonul 8

Semifinaliștii sezonului 8 Chefi la cuțite
Semifinaliștii sezonului 8 Chefi la cuțite

Proba care a decis cine primește o șansă de a câștiga premiul de 30.000 de euro a pus pe meniul zilei trei rețete alese de chefi. 

Sorin Bontea a dorit să mănânce mușchi de vită, iar cei care au gătit acest preparat au fost Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea. Florin Dumitrescu a ales fileul de lup de mare, iar rețeta a fost pregătită de Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche. Cotletele de berbecuț alese de Cătălin Scărlătescu au fost gătite de Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net