Cum a început povestea de dragoste dintre Angela Gheorghiu şi iubitul tinerel: "Nu a fost uşor"

image
Angela şi Mihai au o relaţie frumoasă, în ciuda diferenţei de vârstă

Din 2013, soprana Angela Gheorgiu (49 de ani) trăieşte o poveste de dragoste cu un bărbat mai tânăr ca ea cu 22 de ani, medicul stomatolog Mihai Ciortea. Solista este extrem de îndrăgostită şi a făcut recent dezvăluiri despre relaţia ei.

Angela Gheorghiu a povestit pentru revista Elle amănunte despre cum ea şi Mihai s-au cunoscut şi cum a început povestea lor de dragoste. Soprana a vorbit la superlativ despre iubitul ei şi a recunoscut că nu a fost uşor când şi-au dat seama că există sentimente de iubire între ei.

„Pe Mihai l-am cunoscut la Royal Opera House în momentul cel mai trist al vieţii mele private, după mari dezamăgiri. El era un admirator de-al meu de o viaţă, şi un mare iubitor al muzicii clasice şi al teatrului. De un an îl vedeam împreună cu fratele lui geamăn şi cu părinţii lor după diferite spectacole prin Europa şi America. Admiratori înfocaţi, de mare clasă! Desigur, nu a fost uşor să acceptăm că eu şi Mihai că s-ar putea naşte o adevărată iubire între noi. Am înţeles amândoi ca doar o dragoste mare, onestă şi statornică ne poate face să trăim cu adevărat frumos. Şi asta este ceea ce simţim unul pentru celălalt. Mihai este un bărbat frumos sub toate aspectele, parcă nici n-ar fi real. Un adevărat gentelman, cu un temperament, o cultură şi educaţie cum nu speram să mai găsesc vreodată. Este un tip de bărbat pe cale de dispariţie, cum îl tachinez uneori, e îngerul meu pe pământ. Familiile şi prietenii noştrii ne adoră împreună şi suntem intr-o  armonie perfectă, un vis pe care îl trăiesc, în sfârşit, aievea”, a povestit Angela Ghgeorghiu.

image
Angela şi Mihai au o relaţie frumoasă, în ciuda diferenţei de vârstăFoto: Arhiva personală

Soprana a mai fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ştefan Gheorghiu. S-a recăsătorit cu tenorul Roberto Alagna, însă relația a luat o turnură nu tocmai plăcută, astfel că cei doi au decis să divorțeze în 2013. Ea a avut o relaţie de un an şi cu Cezar Ouatu, iar după cinci luni de la despărţire, a început o idilă cu medicul Mihai Ciortea. 

Soprana Angela Gheorghiu s-a născut în Adjud, judeţul Vrancea, şi a urmat cursurile Universitaţii Naţionale de Muzică din Bucureşti. Şi-a făcut debutul internaţional în anul 1992 la Royal Opera House Londra jucând în opera „La Boheme" de G. Puccini, iar în acelaşi an a debutat atât în SUA la Metropolitan Opera din New York, cât şi în Austria la Opera de Stat din Viena. La Royal Opera House a triumfat în mult aplaudata "Traviata", dirijată de Sir Georg Solti, în 1994, spectacol pentru care, ca să poată fi transmis în direct, au fost anulate programele de la BBC. 

Angela Gheorghiu a primit numeroase medalii, printre care “La Medaille Vermeille de la Ville de Paris”, “Officier de l’Ordre des Arts et Lettres” și “Chevalier de l’Ordre des Arts et Lettres” din partea Ministerelor Culturii din Franța și România. În octombrie 2012 Angela Gheorghiu a primit decorația regală "Nihil Sine Deo” din partea Majestății Sale Regelui Mihai I pentru promovarea valorilor românești peste hotare.

1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Margherita jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
FotoJet (2) jpg
image png
image
image
image
image
Margherita jpg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
FotoJet (2) jpg
1 bruce willis jpg jpeg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
image png