Cum a obținut Cruduța ordinul de protecție provizoriu împotriva iubitului bătăuș, Sego Dubravko

Ultima actualizare:

    Daniela Crudu a plâns de multe ori, chiar în emisiuni, din cauza problemelor în dragoste
Daniela Crudu a plâns de multe ori, chiar în emisiuni, din cauza problemelor în dragoste

Daniela Crudu (30 de ani) a trecut duminică dimineață prin clipe de coșmar. După ce s-a distrat toată nopatea în club, alături de iubitul ei croat, Sego Dubravko, aceasta s-a ales cu o bătaie soră cu moartea. Partenerul a lovit-o cu bestialitate și dat-o afară din casă. Polițiștii au găsit-o tremurând și plină de sânge în fața blocului. Apelul ei disperat la 112 a venit la ora 5.20. Iată cum a obținut Cruduța ordinul de restricție provizorie împotriva iubitului bătăuș!

O femeie la 30 de secunde este agresată de partenerul de viață. Este o statistică înfiorătoare, care arată cât de prost stau bărbații la capitolul dragoste, afecțiune, protecție.

Tocmai pentru că sunt atât de multe cazuri de violență domestică, în 2018, a apărut legea 174, care le dă posibilitatea polițiștilor să emită un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de maximum cinci zile. Asta înseamnă că bătușul nu mai are voie să se apropie de victimă.

Cruduța a completat un formular de evaluare a riscului

De un asemenea ordin de restricție are parte și iubitul bătuș al Cruduței, Sego Dubravko, după ce oamenii legii au pus-o pe aceasta, ieri, să completeze formularul de evaluare a riscului.

Ea a trebuit să răspundă la 21 de întrebări, precum: agresorul a încercat vreodată să vă ucidă?, au fost agresați și alți membri din familie?, au fost și ei ameninați că vor fi uciși?, în urma acestui incident ați suferit leziuni?, a folosit vreodată arme sau obiecte care să vă rănească?, a valdalizat bunuri?, vă este teamă de viitoare violențe? etc.

Așa arată formularul de evaluare a riscului pe care victima unei agresiuni fizice trebuie să-l completeze în fața polițiștilor
Așa arată formularul de evaluare a riscului pe care victima unei agresiuni fizice trebuie să-l completeze în fața polițiștilor

Astfel, dacă la primele șapte întrebări sunt două răspunsuri afirmative, atunci se consideră că există un risc iminent ca victima să fie din nou agresată.

Polițiștii au stabilit că Cruduța este în pericol

”În urma completării acestui formular, Daniela Crudu a obținut un punctaj mare, ceea ce a impus emiterea ordinului de restricție. S-a constat că este în pericol”, ne-au explicat surse din cadrul Poliției, care ne-au dezvăluit și faptul că iubitul bătuș al Cruduței nu va fi audiat nici astăzi.

Acesta investește în România în imobliare. Nu deține o locuință în țara noastră, iar acum stă la un hotel din București.

Până la izbucnirea scandalului, bărbatul locuia cu Daniela Crudu într-un apartament din Prelungirea Ghencea al surorii ei.

În presa din Croația, numele său este legat de mai multe infracțiuni. ”Polițiștii, împreună cu procurorii vor stabili dacă se impune cooperarea cu autoritățile croate, dar, deocamdată, nu avem o plângere prealabilă din partea Danielei Crudu. Dacă nu o vom avea nici după 90 de zile, dosarul se clasează”, au precizat pentru Click! oamenii legii.

Scandalul a pornit de la o criză de gelozie

Scandalul dintre cei doi a izbucnit după ce, în zorii dimineații, au revenit din club. Surse mondene povestesc că Daniela Crudu băuse toată noaptea, dansase lasciv și pe la alte mese, iar la întoarcerea acasă și-ar fi trimis mesaje cu un alt bărbat.

Furios de gelozie, Sego Dubravko a lovit-o atât în zona feței, spărgându-i nasul, dar și în abdomen și în zona picioarelor.

Peste 5.000 de ordine de protecție provizorii, în 8 luni

În primele 8 luni ale anului 2019, la nivel național, polițiștii au emis 5.096 de ordine de protecție provizorii, dintre care 1.850 au fost transformate în ordine de protecție, adică cererile au ajuns pe mâna judecătorilor și le-au prelungit până la șase luni.

Multe femei sunt bătute de bărbații lor, dar nu anunță autoritățile
Multe femei sunt bătute de bărbații lor, dar nu anunță autoritățile

Cea mai mare parte a ordinelor de protecție provizorii a fost emisă la solicitarea victimelor, 39 la solicitarea altor persoane și 53 la solicitarea altor instituții abilitate în acest sens.

Din punct de vedere al locului comiterii faptei, 67% dintre ordinele de protecție provizorii au fost emise pentru fapte comise în mediul urban.   

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-crudu-ajuns-la-spital-dupa-ce-fost-batuta-de-iubit-sunat-la-112

https://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-crudu-sarut-pasional-cu-iubitul-pe-partia-din-austria

https://www.click.ro/vedete/romanesti/daniela-are-nasul-spart-si-fata-tumefiata

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net