Cum a reuşit să scape Cristina Spătar de depresie


    Click! a aflat de ce a petrecut Cristina Spătar trei ore la hotel cu afaceristul Călin Donca. Acesta i-a dat trei cărţi, care să o remontez e după problemele cu soţul ei, Alin Ionescu
Click! a aflat de ce a petrecut Cristina Spătar trei ore la hotel cu afaceristul Călin Donca. Acesta i-a dat trei cărţi, care să o remontez e după problemele cu soţul ei, Alin Ionescu

Cine ar fi crezut că, în numai două săptămâni, Cristina Spătar va trece de la agonie, la extaz şi că problemele familiale, legate de un iminent divorţ, pot fi depăşite? “Vinovat” de această schimbare este Călin Donca, un tânăr afacerist şi scriitor de lucrări motivaţionale, pe care solista şi l-a luat drept terapeut.

Fotoreporterii Click! au surprins, deunăzi, primele poze cu Cristina Spătar (44 de ani) în compania unui bărbat, după ce soţul ei, Alin Ionescu (38 de ani), a anunţat că divorţul e doar o chestiune de timp. Cei care s-au grăbit să creadă că tânărul chipeş din imagini este noul iubit al Cristinei s-au înşelat. Îi e mai degrabă terapeut şi partener de afaceri. Călin Donca-Oncioiu (32 de ani), căci despre el e vorba, a explicat, pentru Click!, de ce a stat trei ore cu solista la restaurantul unui hotel din Capitală.

“Am discutat despre posibilitatea colaborării în cadrul unui business comun, de care se va ocupa, în principal, Cristina”, ne-a spus antreprenorul, care pe lângă afaceri cu energie produce bani şi din vorbe, seminarii şi cărţi. Mai exact, e speaker (vorbitor) motivaţional. De această îndeletnicire se leagă, în principal, întâlnirea lui cu Cristina Spătar.

„Dincolo de vârf” (18,5 lei), scrisă  de americanul Zig Ziglar, este una  dintre cele mai citite cărţi din  lume. Din ea, Cristina a învăţat că orice suferinţă e temporară
„Dincolo de vârf” (18,5 lei), scrisă de americanul Zig Ziglar, este una dintre cele mai citite cărţi din lume. Din ea, Cristina a învăţat că orice suferinţă e temporară

“Când s-au văzut la acel restaurant chinezesc, de la Hotel Minerva, Călin i-a dat Cristinei trei cărţi: două scrise de el şi una scrisă de un american celebru, Zig Ziglar. I-a spus: «Citeşte-le şi apoi stăm de vorbă». Ea e foarte interesată de dezvoltare personală, de autocunoaştere, de literatură motivaţională. De-a lungul vieţii a avut multe cumpene, căderi, şi de fiecare dată s-a remontat”, ne-a spus o prietenă de-a solistei.

Cărţile pe care Cristina a primit temă să le citească sunt „Dincolo de vârf”, a americanului Zig Ziglar, “Educaţie pentru gâşte predată la şcoala de vulturi” şi “Curajul de a fi bogat”, cele două din urmă fiind scrise chiar de prietenul Cristinei. Conform autorului primei cărţi, solista ar trebui să reţină că orice vis se transformă în realitate, că piedicile şi suferinţa sunt temporare şi că progresul e permanent. Călin Donca scrie în volumele lui despre gândirea pozitivă şi despre aspiraţii financiare.

“Să nu crezi că cei care te-au făcut să suferi nu te-au ajutat cu nimic, vei vedea în timp că ei ţi-au fost cei mai buni profesori, ar trebui poate să le mulţumeşti, dar asta doar dacă devii un căţărător ce merge până la capăt, pentru că sus vederea este minunată, indiferent de costuri”, e filizofia lui de viaţă. Cu aşa profesor, Cristina Spătar ar putea trece mai uşor peste separarea de soţ, alături de care a fost mai bine de 9 ani.

Soțul a anunțat separarea, ea a făcut accident

Pe 15 iunie, Cristina  a făcut accident cu bolidul de 80.000 de euro
Pe 15 iunie, Cristina a făcut accident cu bolidul de 80.000 de euro

Cristina Spătar nu va uita prea uşor ziua de miercuri, 15 iunie. Soţul ei, Alin Ionescu (38 de ani), a confirmat pe Facebook ceea ce mulţi bănuiau deja: divorţul iminent.”Trebuie să fii destul de limitat, încât să înțelegi că relația dintre noi nu mai funcționează de mult. Consider că e mai bine pentru toţi dacă ne vom continua drumurile separat”, a scris afaceristul. La nici 4 ore de la acest anunţ public, Cristina îi băga pe cei dragi în sperieţi, implicată fiind într-un accident. Artista a fost lovită în plin de un alt autoturism, pe raza localităţii Crevedia. Maşina condusă de ea, un Audi A 8 L, de 80.000 de euro, a fost serios avariată, iar acum se află în service. Cel care a anunţat că vedeta e în afara oricărui pericol a fost chiar soţul ei, care s-a grăbit să ajungă la locul accidentului. Cristina şi Alin au împreună doi copii, Aida (4 ani) şi Albert (6 ani).

Cei doi au rămas în relaţii bune de dragul copiilor
Cei doi au rămas în relaţii bune de dragul copiilor

Călin Donca o învaţă şi cum să facă bani

Om de afaceri în domeniul energiei electrice, partener în cadrul companiei Energaz, primul furnizor de energie alternativă din România cu oferte şi pentru gospodării, Călin Donca o poate îndruma pe Cristina și în business, și în viața personală. Asta pentru că tânărul născut în Reșița face bani frumoși și din seminarii de dezvoltare personală, și din cursuri de educație financiară, bazându-se pe experiența lui de viață. “Am început de la 16 ani să vând telefoane mobile, după care am continuat, începând cu 19 ani, să vând asigurări de viață. M-am apucat de tânăr, de aceea am strâns suficientă experiență”, povestea Donca pentru ziaruldeiasi.ro. În 2011 a lansat cartea “Curajul de a fi bogat”, iar doi ani mai tâziu, volumul “Educație pentru gâște predată la şcoala de vulturi”.

Aceste două volume, scrise de Călin Donca, au ajuns și ele pe noptiera Cristinei
Aceste două volume, scrise de Călin Donca, au ajuns și ele pe noptiera Cristinei
326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
couple 7353748 1920 jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
madalina manole facebook jpg
horoscop jpg
sex jpg
323134720 3051397911822651 82400353157142897 n jpg
Imunitate America Express Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina