Cum ar─âta Brigitte N─âstase la 19 ani, f─âr─â opera╚Ťii. Diferen╚Ť─â ca de la cer la p─âm├ónt

simeon stalpnicul png
Brigitte N─âstase se ascunde de Ilie ca s─â ias─â ├«n ora┼čfoto: Facebook

Brigitte N─âstase (40 de ani) este adepta opera╚Ťiilor estetice, de-a lungul timpului demonstr├ónd c─â bisturiul este unul dintre cei mai buni prieteni ai ei. Bruneta nu a dat de ├«n╚Ťeles c─â s-ar opri aici cu interven╚Ťiile, cu toate c─â din ce ├«n ce mai mul╚Ťi internau╚Ťi sunt de p─ârere c─â s-a afirmat destul prin prisma acestora. Brigitte a al─âturat dou─â fotografii din dou─â perioade diferite, iar internau╚Ťii au ales care din ele o avantajeaz─â cel mai mult.

La cei 40 de ani ai s─âi, Brigitte vrea s─â demonstreze c─â v├órsta este doar un num─âr ╚Öi c─â nu spune mai nimic despre o persoan─â, iar pentru acest lucru apeleaz─â la tot felul de metode ╚Öi trucuri. Cu toate c─â mul╚Ťi sunt de p─ârerea c─â a cam exagerat cu opera╚Ťiile estetice, bruneta se simte extrem de bine ├«n pielea ei ╚Öi nu ╚Ťine cont de p─ârerile c├órcota╚Öe.

Brigitte Sf─ât ╚Öi-a surprins admiratorii din mediul online cu o fotografie din tinere╚Ťea sa, atunci c├ónd bisturiul nu pusese st─âp├ónire pe chipul ei. Bruneta a f─âcut un colaj din dou─â poze unde, ├«n partea st├óng─â so╚Ťia lui Ilie N─âstase avea 19 ani, iar ├«n partea dreapt─â are v├órsta din prezent, 40 de ani.

simeon stalpnicul png
În care fotografie arată mai bine Brigitte?foto: Instagram

ÔÇŁ19 vs 40! WHICH?ÔÇŁ, a scris Brigitte la descrierea fotografiei, iar la sec╚Ťiunea de comentarii internau╚Ťii i-au r─âspuns c├ót de sincer au putut. Nu pu╚Ťini au fost cei care sunt de p─ârere c─â ar─âta mult mai bine atunci c├ónd era mai natural─â, mai ales c─â buzele sale au avut mult de ÔÇŁsuferitÔÇŁ.

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
carmen tanase jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen tanase jpeg
mircea solcanu2 png
Margot Robbie și Ryan Gosling jpg
BeFunky collage (41) jpg
image png
alina ilan laufer jpeg