Cum arată Cristina Şişcanu în costum de baie, însărcinată în 6 luni

simeon stalpnicul png
Cristina Şişcanu va aduce pe lume o fetiţă care se va numi Petrafoto: arhiva personală

Deşi nu este sezonul, Cristina Şişcanu face furori în costum de baie şi cu burtica de gravidă la vedere. Soţia lui Mădălin Ionescu este însărcinată în şase luni şi va aduce pe lume primul ei copil, o fetiţă, în această primăvară. Omul de televiziune mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Cristina Şişcanu (30 de ani) şi-a înnoit garderoba de gravidă, iar în dressingul ei şi-a făcut loc un nou obiect vestimentar pe care şatena îl va folosi se pare mai mult la piscină, căci nu poate fi vorba de plajă. Soţia lui Mădălin Ionescu (45 de ani) s-a fotografiat într-un costum de baie, întreg, cu animal print, care i se mulează perfect pe burtica rotunjoară.

simeon stalpnicul png
Cristina Şişcanu şi-a etalat burtica de gravidă în costum de baiefoto: arhiva personală

Emoţionat de noile forme ale Cristinei, dar şi de faptul că va deveni din nou tătic, Mădălin Ionescu a adăugat o descrierea absolut emoţionantă fotografiei, o adevărată declaraţie de dragoste, care ar topi şi un gheţar. "Frumoasa mea! Apogeul femeii iubite ... Momentul în care poartă o sarcină divină! Momentul în care știe că va aduce în Lume rodul iubirii adevărate!", a scris vedeta în dreptul fotografiei cu soţia lui însărcinată.

Cristina Şişcanu travereseză e perioadă extrem de fericită acum, dar la începutl sarcinii stările de greaţă i-au cam dat bătai de cap. Pentru a scăpa de ele, şatena avea nevoie de carbohidraţi. 

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
jude law phillipa coan jpeg
Adriana și Eliza Iliescu
harry charles jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
foto1 pelerinaj 2021 INQUAM Photos Liviu Chirica jpg
Chirie - inchiriere apartament FOTO 123 RF
Georgia Meloni FOTO Profimedia
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu