Cum arată fiul mai puțin cunoscut al lui Florin Piersic! Cel mai mic copil al actorului a părăsit România împreună cu mama sa

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori români, și-a lăsat o amprentă puternică în cinematografia națională. Cu toate acestea, puțini sunt cei care cunosc povestea fiului său cel mic, Daniel, care a ales un drum diferit față de cel al tatălui său celebru. Acesta i-a dăruit tatălui său doi nepoți care îi seamănă leit!

Iată cum arată fiul cel mic al lui Florin Piersic!

În anii '60, Florin Piersic s-a căsătorit pentru prima dată cu actrița Tatiana Iekel. În 1974, Tatiana Iekel a divorțat și a dezvăluit că motivul a fost infidelitatea repetată a marelui actor. Din această uniune, a venit pe lume Florin Jr., care a dus tradiția artistică în familia Piersic. Astăzi, Florin Piersic Jr. este cunoscut în industria cinematografică românească, atât pentru proiectele sale de anvergură, cât și pentru asemănarea fizică uluitoare cu tatăl său.

 A doua soție a actorului a fost Anna Széles, o altă prezență superbă în lumea teatrului și filmului românesc. Din iubirea lor s-a născut Daniel, fiul cel mic al actorului, o prezență discretă, care a preferat să nu urmeze calea tatălui său. În 1985 Florin Piersic ajunge din nou la divorț, iar Anna Széles pleacă cu Daniel în Ungaria, unde se stabilesc. În ciuda distanței, actorul a păstrat o relație frumoasă și apropiată cu fiul său cel mic. La acea vreme, Daniel venea des la Cluj, oraș despre care spunea într-un interviu pentru impact.ro că îi este a doua casă.

image

„Verile le petreceam la Cluj. La 10 ani, mă urca mama în tren la Budapesta, iar aici, la Cluj în gară, mă aștepta Florin, tata. Cam așa au decurs lucrurile până pe la 17-18 ani, veneam vara și stăteam chiar și o lună. Deci am multe amintiri care mă leagă de Cluj. E ca și cum m-aș întoarce acasă aici”, spunea acesta pentru sursa citată.

Daniel a ales să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și a scenei. Astfel, în timp ce tatăl său s-a bucurat de gloria și recunoașterea publicului, mezinul maestrului a a făcut studii în economie și astfel a devenit economist și expert în comerț exterior și relații internaționale. Acesta și-a întemeiat și o familie, are doi băieți superbi care seamănă leit cu bunicul lor celebru. Acum este stabilit împreună cu familia la Viena, Austria și face navesta Viena-Budapesta-Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net