Cele mai spectaculoase ținute pe care le-a purtat Angela Similea, de-a lungul timpului. A strălucit în ochii tuturor și a fost etalon de eleganță

Considerată un etalan al frumuseții și eleganței a anilor ’90, Angela Similea nu apărea niciodată în fața oamenilor care o iubeau fără a avea ținute ireproșabile. Mereu a știut să dea dovadă de modestie, seriozitate și rafinament. 

Angela Similea / foto: Social media
Angela Similea / foto: Social media

Considerată una dintre cele mai frumoase artiste ale Generației de Aur, Angela Similea s-a făcut remarcată prin prisma talentului și a aparițiilor rafinate. 

Aparițiile spectaculoase ale Angelei Similea 

Angela Similea a debutat în lumina reflectoarelor în anii '60, atunci când a debutat la festivalurile de muzică ușoară. Zeci de ani mai târziu, artista deja devenise o apariție rafinată în ochii publicului, așa că a avut grijă să nu dezamăgească. Era de o frumusețe răpitoare atât atunci, cât și acum. Niciun eveniment nu era lăsat să treacă cu vederea, căci Angela Similea știa clar ce avea de făcut: purta cele mai spectaculoase rochii, iar multe dintre ele au devenit, mai târziu, sursă de inspirație pentru multe doamne și domnișoare. În galeria foto de mai jos puteți să le admirați!

Într-un interviu mai vechi, Angela Similea mărturisea că provine dintr-o familie numeroasă. Mereu a păstrat vii amintirile din anii copilăriei sale și nu uită nostalgia cu care trăia fiecare moment al vieții sale. 

Cele mai importante amintiri ale Angelei Similea 

Cele mai vechi amintiri sunt din primii ani ai vieții, atunci când merega în vacanță la bunicii din partea mamei sale, într-un sat din Dobrogea. Mărturisea nostalgică faptul că orice orășean ar fi vrut să experimenteze astfel de experiențe. Au sensibilizat-o natura și viața, a reușit să își clădească un caracter frumos și curat, și încă păstrează vii cele mai frumoase amintiri care i-au marcat existența. 

 „Am nişte amintiri foarte vechi, din anii primei copilării, când vara mergeam la bunica din partea mamei, într-un sat din Dobrogea. Mama era singura fată din cei 12 copii ai bunicii mele. Aşa că aveam mulţi veri, cu care-mi petreceam vacanţele. Acolo, în satul acela dobrogean, se întâmplau lucruri extraordinare, pe care orice orăşean de astăzi, din orice parte a lumii, ar da orice să le vadă şi să le experimenteze. (…) Natura şi viaţa m-au luat în braţele lor de mică şi m-au sensibilizat, m-au făcut să observ spectacolul fiecărui anotimp, în toate detaliile sale. E minunat să fii într-o continuă mirare copilărească în faţa naturii, şi eu aşa am trăit”, mărturisea Angela Similea într-un interviu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
image
actualitate.net
image
actualitate.net