Artista din Generația de Aur pe care soțul a bătut-o cu fierul de călcat. A îndurat chinuri groaznice și a trăit în calvar

Marii artiști ai României din Generația de Aur au trăit povești formidabile de iubire, unele mai mistuitoare decât altele, iar unele extrem de dureroase. Amintim astăzi de drama trăită de una dintre cele mai iubite cântărețe care a fost supusă unei adevărate drame. 

Violență domestică / foto: Pixabay
Violență domestică / foto: Pixabay

Mirabela Dauer, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din industria muzicală românească, a trăit drama vieții ei în perioada comunismului. Totul s-a întâmplat atunci când artista se despărțise de regizorul TVR Traian Popovici, cel de-al doilea soț al său. 

Mirabela Dauer, victima violenței domestice 

În trecut, Popovici mărturisea în presă faptul că o prinsese pe Mirabela în pat cu un chitarist din Timișoara. Acela a fost momentul în care el s-a pierdut cu firea și, din cauza nervilor, a început să o lovească pe Mirabela Dauer cu fierul de călcat. 

Ulterior, cei doi au ajuns în fața instanței, care a luat decizia de a-i încredința copilul tatălui. La rândul ei, Mirabela Dauer dezvăluia o cu totul și cu totul altă versiune: acesta susținea că mariajul a ajuns la final din cauza faptului că soacra nu o agrea, acesta fiind motivul pentru care îi făcea mereu zile fripte. 

De asemenea, în cartea pe care a scris-o, Mirabela Dauer a expus o altă variantă a episodului în care fusese desfigurată în bătaie. 

Mirabela Dauer / foto: Social media
Mirabela Dauer / foto: Social media

„Picătura care a umplut paharul a fost o întâmplare petrecută la mare, în 1980. Eram cu el şi copilul. Eu cântam pe litoral, aveam spectacol în fiecare seară, trebuia să câştig mulţi bani, pentru că aşa voia soţul meu.

Într-o seară, după concert, m-am întors la hotel. Nu era în cameră. A apărut în scurt timp, beat, abia se mai ţinea pe picioare. A intrat în cameră, dar nu pe uşă, ci prin balcon. Şi, brusc, a început să dea în mine cu fierul de călcat. M-a mutilat. A făcut un scandal îngrozitor, toată lumea ieşise din camere să vadă ce se întâmplă”, a scris artista în cartea sa autobiografică, „Pe drumul vieţii”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net