Cum arată Nicoleta Luciu după ce și-a scos silicoanele

4 decembrie 2015
image
Nicoleta Luciu (35 de ani)foto: Playboy

Mulți bărbați au oftat la aflarea veștii că Nicoleta Luciu (35 de ani) a renunțat la sânii uriași, dar vedeta pare foarte mulțumită de alegerea făcută. Ca să arate că se simte bine, a dat publicității o fotografie făcută pe patul spitalului din Turcia.

Bustul care a consacrat-o în anul 2000, când a pozat pentru prima dată în revista Playboy, este istorie. Joi (3 decembrie), Nicoleta Luciu și-a micșorat cu mult sânii. Intervenția vine la aproape patru ani de la mărirea pe care a făcut-o în ianuarie 2012, la numai trei luni de la nașterea tripleților, când vedeta și-a pus silicoane de 1,2 kilograme. Se pare că a regretat enorm acea intervenție, pentru că avea dureri de spate chinuitoare. Vineri (4 decembrie), în jurul orei 12.30, Nicoleta Luciu a publicat pe contul ei de Facebook prima fotografie pe care și-a făcut-o după operație. Cu zâmbetul pe buze și machiată cât mai natural, bruneta pare încântată de rezultatul intervenției chirurgicale făcută de medicii turci.

[[{"fid":"740011","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"nicoleta luciu silicoane miscorare sani","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Nicoleta Luciu s-a lăsat fotografiată pe patul de spital, pentru a demonstra că se simte bine după operația de micșorare a sânilor","field_subtitle[und][0][value]":"foto: arhiva personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"nicoleta luciu","title":"Nicoleta Luciu se simte bine după operație","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
bobonete jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 doinita oancea poveste jpg jpeg
roxana nemes deschidere jpg
anne png
image png
image png
Dana Rogoz fiica jpg