Cum își împacă "Vocea României" soţia, după ce a înşelat-o cu altă femeie - EXCLUSIV

Mihai şi bruneta misterioasă au stat de poveşti
Mihai şi bruneta misterioasă au stat de poveşti

Orice greşeală e pe jumătate iertată dacă e recunoscută! Mihai Chiţu şi-a dat seama de lucrul acesta şi, când soţia a aflat că a fost înşelată şi i-a cerut socoteală, el a căzut în genunchi în faţa ei. Click! a aflat în exclusivitate că artistul şi soţia lui, Ioana, vor pleca azi la munte, încercând să-şi salveze căsnicia.

Miercuri, Mihai (34 de ani) şi Ioana Chiţu (29 de ani) au sărbătorit ziua fetiţei lor, Rianna, care tocmai a împlinit cinci anişori. Seara, au ieşit împreună în oraş, ca să marcheze momentul. “Am petrecut la un restaurant de aici, din cartier, cu familia, ca să sufle şi ea într-un tort”, a declarat Ioana, pentru Click! Nici prin cap nu-i trecea frumoasei soţii că sărutul de noapte bună pe care l-a primit în acea seara avea să fie doar unul care prevestea “furtuna”. A doua zi dimineaţă, telefonul primit din partea redacţiei Click! i-a dat o veste greu de dus: soţul ei, bărbatul pe care-l iubeşte necondiţionat de 12 ani, a înşelat-o cu o brunetă anonimă.

Mihai şi bruneta s-au sărutat
Mihai şi bruneta s-au sărutat

Cu dovezile în faţă, Ioana a luat imediat legătura cu Mihai, aflat la nişte filmări. L-a aşteptat nerăbdătoare să-şi termine treaba, apoi cei doi s-au întâlnit la o cafenea, în oraş. Copilul a rămas în grija uneia dintre bunici, aşa că ei au putut petrece toată după-amiaza de joi împreună, pentru a discuta cele întâmplate. 

Ioana Chiţu nu vrea să bage divorţ


    Mihai şi bruneta s-au sărutatFoto: Blitz
Mihai şi bruneta s-au sărutatFoto: Blitz

Deşi nu ştia la ce să se aştepte, Ioana a fost impresionată atunci când Mihai i-a explicat, cu lacrimi în barbă, cât de mult regretă cele întâmplate. “Eram lângă el când l-a sunat Ioana să-i ceară socoteală. Mi-a spus «Băi, m-au prins!», dar se vedea că-i pare rău. N-a zis nimic despre brunetă, decât că e una, oarecare. Şi-a asumat cele întâmplate şi a spus că nu vrea să divorţeze nici în ruptul capului”, a povestit, pentru Click!, un amic al solistului. Contactată de Click!, Ioana nu a dorit să comenteze, dar a negat şi ea că ar plănui să se despartă legal.

Click! l-a surprins pe Mihai Chiţu în maşină cu o brunetă misterioasă
Click! l-a surprins pe Mihai Chiţu în maşină cu o brunetă misterioasă

Amândoi trag nădejde că fetiţa pe care o au împreună şi legătura puternică dintre ei, sudată în atâţia ani, le va salva mariajul aflat acum la grea încercare. Ca să facă un efort în acest sens, cei doi nu au amânat minivacanţa plănuită pentru acest weekend. Azi, Ioana şi Mihai se vor refugia la Măgura, între Masivul Piatra Craiului şi Masivul Bucegi, însă nu singuri, ci cu mai multe cupluri, care la rândul lor au copii. Poate aşa, acest weekend va fi un sfetnic bun pentru ei şi se vor întoarce din vacanţă cu planuri de viitor şi cu un mariaj salvat.

A câştigat 100.000 € la «Vocea României»

Mihai Chiţu, care a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu, a câştigat ultima ediţie a concursului „Vocea României”
Mihai Chiţu, care a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu, a câştigat ultima ediţie a concursului „Vocea României”

Viaţa i s-a schimbat anul trecut, în decembrie, când Mihai Chiţu a fost desemnat cel de-al treilea câştigător de la „Vocea României” şi, pe lângă statueta-trofeu, a primit şi un cec în valoare de 100.000 de euro. Solistul s-a bucurat când a câştigat, mai ales că-şi încercase norocul şi în primele două ediţii ale concursului, dar nu trecuse nici măcar de preselecţii. După competiţie, Mihai a păstrat legătura cu fostul antrenor, Horia Brenciu, şi a lansat o melodie în duet cu Pacha Man, tot ce vreau”.

Click! l-a prins cu amanta în maşină

În ziarul de vineri v-am prezentat pe larg amantlâcul dintre Mihai Chiţu şi o brunetă misterioasă. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi sărutându-se ziua în amiaza mare, în Piaţa Bobocica din Capitală.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg