Motivul pentru care Andreea Bănică și-a cumpărat două găini! „În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!"

Ultima actualizare:

Andreea Bănică (45 de ani) are grijă cum știe mai bine de silueta ei. Vedeta se ocupă în ultima vreme foarte mult de noua ei locuință și este adepta mâncării bio. Cântăreața știe exact ce trebuie să achiziționeze în materie de mâncare și alimentație pentru ca ea si familia ei să se hrănească sănătos.

Andreea Bănică nu și-a comandat doar ouă bio, ci a făcut și o achiziție importantă. Andreea Bănică și-a cumpărat două găini roșcate pe care le va ține la ea în curte. Mezinul familiei, Noah, este extrem de încântat de noile sale "jucării" vii.

Andreea Bănică a postat găinile pe Instagram și nu își mai încape în piele de fericire.

Ieri am avut o zi liniștită acasă, am mers la biserica, am așteptat găinușele și ouăle de la prietenii noștri care ne-au adus ouă ecologice și 2 găinușe superbe. Ba pe drum una chiar a făcut un ou. Deci, au venit bucuroase la casă nouă. Eu nu am întâlnit vreodată așa găini liniștite, în sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele. Las mai multe filmulețe pe instagram la story și în feed", a povestit Andreea Bănică.

Pe lângă faptul că acordă o deosebită atenție alimentației, Andreea Bănică își întreține tonusul și silueta de invidiat cu diverse tratamente menite să o înfrumusețeze și mai tare.

Toate avem nevoie să fim mai frumoase și să ne îngrijim pentru noi și familiile noastre. Merită efortul! Acum frumusețea și tinerețea nu mai sunt atat de greu de întreținut. Cu puțin efort putem să prelungim aceste lucruri de care avem atâta nevoie. Eu deja am afinitățile mele cu anumite tratamente și am văzut rezultatele. Încercați aceste tratamente și nu veți regreta. Dacă vă faceți o schemă anuală veți arăta impecabil!”, a îndemnat Andreea Bănică toate femeile care o urmăresc cum să aibă grijă de ele.

Artista este o femeie de casă și știe cum să își împartă mereu treburile pe care le are de făcut. Are și grijă de ea dar nu se dă în lături de la a da cu mopul prin casă, a spăla și întinde rufele și a face curățenie. Vedeta își face timp pentru toate astfel încât să trăiască armonios, să se ocupe atât de ea cât și de familia ei frumoasă. Are curtea plină de plante și de copaci pe care le îngrijește chiar ea sau chiar și soțul său, Lucian Mitrea. Îi place să aibă flori proaspete în casă și miresmele să se întrepătrundă pentru a-i oferi o stare de bine și un tonus bun și de invidiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net