Cum reacţionează Andreea Esca când lumea o compară cu Oprah Winfrey

image
O fotografie primită de Andreea de la un telespectator Pro Tv Chişinău. Este poate cea mai veche care o prezintă pe sticlă

Simbolul postului Pro TV, Andreea Esca a vorbit recent în cadrul unui interviu despre cariera de până acum, cum a ajuns să devină un etalon de profesionalism în domeniul jurnalismului, ce părere are de comparaţia cu celebra Oprah Winfrey şi ce planuri de viitor are.

„Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută” este celebrul salut prin care Andreea Esca și-a început cariera în cadrul PRO TV  la 1 decembrie 1995, stație căreia i-a rămas fidelă până în prezent. Simbolul Pro Tv a vorbit despre ce înseamnă pentru ea, postul tv care i-a adus notorietatea: "Înseamnă profesia mea, înseamnă o plăcere extraordinar de mare, înseamnă mare parte din viața mea și din ceea ce fac în fiecare zi. Este un lucru pe care l-am construit împreună cu o echipă frumoasă de la 0, de la -1 de fapt, căci nici nu exista și pe care am adus-o la cel mai bun nivel din țară, așa încât e o mare satisfacție, e o împlinire, o reușită".

simeon stalpnicul png
Alături de prinţul Charles al Marii Britanii, poate cea mai importantă personalitate pe care a intervievat-o

Dan C. Mihăilescu spunea despre Andreea Esca că este o veritabilă candidată la titlul de Oprah Winfrey a României. Andreea comentat această afirmaţie cu profesionalismul specific. "El întotdeauna are niște cuvinte măgulitoare la adresa mea. Ce să zic? Am făcut întotdeuna lucrurile astfel încât să-mi iasă cât mai bine și probabil că la asta se referea, pentru că și el o vede pe ea ca pe un om de televiziune perfecționist. Mie îmi place foarte mult Oprah Winfrey și mi-a plăcut întotdeauna pentru că mi se pare o femeie extrem de puternică și cu o carismă extraordinară. Mi-a plăcut dintotdeuna. Așa, desigur îmi place și Barbara Walters și alți oameni care fac interviuri interesante si aduc oameni minunați și, desigur că mi-aș dori și eu să avem posibilitatea să facem interviuri cu toți acei oameni pe care ea a avut ocazia să-i intervieveze, numai că fiecare trebuie să-și păstreze limitele date de geografie. Probabil că dacă aș fi fost în America, aș fi fost de 1000 de ori mai norocoasă din acest punct de vedere, dar, cum îți spun, eu întotdeauna îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce se întâmplă", a declarat prezentatoarea Pro Tv.

simeon stalpnicul png
Alături de prinţul Charles al Marii Britanii, poate cea mai importantă personalitate pe care a intervievat-oFOTO Facebook

Andreea Esca a mărturisit de la cine a moştenit optimismul şi energia debordantă pe care le afişează zilnic. "Cred că într-o zi o să se termine bateria brusc, și asta e. Nu fac ceva anume. Cred că e așa o genă pe care o moștenesc de la părinții mei. Tatăl meu are 75 de ani și nu-l vezi prin București prea des. E mereu prin excursii. El e un tip extrem de cult și tot timpul mai învață câte ceva. Mama este tot așa o persoană exterm de plină de viață și cred că e o chestie de genă. Nu pot să-mi asum asta ca și cum ar fi un merit al meu", a povestit Andreea Esca pentru radardemedia.ro.

Interviul complet îl găsiţi aici

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
horoscop
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Cu mainile curate sergiu nicolaescu sursa studiourile buftea jpg
Vasili Hamutovski FOTO Sport Pictures
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg