Cum se detoxifiază Andreea Marin după sărbători. Tu ai putea mânca asta?

simeon stalpnicul png
Andreea Marin a avut un tort foarte spectaculos pe masa din Ajunul Crăciunuluifoto: arhiva personală

Tortul cu care s-a fotografiat Andreea Marin în ziua de Crăciun și-a pus, se pare, amprenta pe silueta Andreei Marin. Așa se explică de ce vedeta a dat startul unui program de detoxifiere înainte de Sfântul Ion, adică înainte de sfârșitul oficial al perioadei sărbătorilor de iarnă.

Andreea Marin (42 de ani) și-a făcut ordine în viață, la sfârșitul anului trecut, odată cu decizia radicală de a divorța de cel de-al treilea soț, fizioterapeutul turc Tunkay Ozturk, iar acum vrea să scape și de toxinele acumulate în perioada ”încărcată” din punct de vedere culinar a sărbătorilor de iarnă.

Fosta Zână a surprizelor a anunțat pe pagina personală de Facebook că a intrat la cură de detoxifiere. Generoasă, vedeta a detaliat dieta pe care o va urma timp de trei zile, bazată exclusiv pe lichide. Suc de lămâie, supă cu multe condimente, ca să nu sufere din pricina gustului neprietenos, dar și mult sport, yoga și masaj. La prima vedere, un regim la îndemâna oricui, dar, cu siguranță, nu foarte ușor de urmat, fie și numai pentru trei zile.

simeon stalpnicul png
Așa arată o masă de regim pentru Andreea Marinfoto: arhivă personală

”Începe weekendul de detoxifiere, ziua 1. Un pahar cu apă, oțet de mere și câteva picături de suc de lămâie înainte de masă. Apoi o supă consistentă cu ingrediente din plin pentru gust, am ales ce îmi place mai mult, supă de linte cu praz, cu zeamă de lamaie, piper, ardei iute uscat, busuioc. Alături, biscuiți doar din semințe. Trei zile voi avea doar hrană lichidă, dar gătită cu grijă, să conțină nutrienții necesari. Voi face și sport, yoga, masaj, terapii complementare, program complex zi de zi”, a scris Andreea pe Facebook.

Întreaga cură se va desfășura într-un centru specializat, unde Andreea va primi toate îngrijirile necesare.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
cub anamaria prodan bebeto png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Kate Middleton
panouri fotovoltaice
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg