Cum se detoxifiază Andreea Marin după sărbători. Tu ai putea mânca asta?

Ultima actualizare:

    Andreea Marin a avut un tort foarte spectaculos pe masa din Ajunul Crăciunuluifoto: arhiva personală
Andreea Marin a avut un tort foarte spectaculos pe masa din Ajunul Crăciunuluifoto: arhiva personală

Tortul cu care s-a fotografiat Andreea Marin în ziua de Crăciun și-a pus, se pare, amprenta pe silueta Andreei Marin. Așa se explică de ce vedeta a dat startul unui program de detoxifiere înainte de Sfântul Ion, adică înainte de sfârșitul oficial al perioadei sărbătorilor de iarnă.

Andreea Marin (42 de ani) și-a făcut ordine în viață, la sfârșitul anului trecut, odată cu decizia radicală de a divorța de cel de-al treilea soț, fizioterapeutul turc Tunkay Ozturk, iar acum vrea să scape și de toxinele acumulate în perioada ”încărcată” din punct de vedere culinar a sărbătorilor de iarnă.

Fosta Zână a surprizelor a anunțat pe pagina personală de Facebook că a intrat la cură de detoxifiere. Generoasă, vedeta a detaliat dieta pe care o va urma timp de trei zile, bazată exclusiv pe lichide. Suc de lămâie, supă cu multe condimente, ca să nu sufere din pricina gustului neprietenos, dar și mult sport, yoga și masaj. La prima vedere, un regim la îndemâna oricui, dar, cu siguranță, nu foarte ușor de urmat, fie și numai pentru trei zile.


    Așa arată o masă de regim pentru Andreea Marinfoto: arhivă personală
Așa arată o masă de regim pentru Andreea Marinfoto: arhivă personală

”Începe weekendul de detoxifiere, ziua 1. Un pahar cu apă, oțet de mere și câteva picături de suc de lămâie înainte de masă. Apoi o supă consistentă cu ingrediente din plin pentru gust, am ales ce îmi place mai mult, supă de linte cu praz, cu zeamă de lamaie, piper, ardei iute uscat, busuioc. Alături, biscuiți doar din semințe. Trei zile voi avea doar hrană lichidă, dar gătită cu grijă, să conțină nutrienții necesari. Voi face și sport, yoga, masaj, terapii complementare, program complex zi de zi”, a scris Andreea pe Facebook.

Întreaga cură se va desfășura într-un centru specializat, unde Andreea va primi toate îngrijirile necesare.

image
image
image
image
image
image
ff4e3b3847b992300aea7e7467b04eff jpg
Oana Zăvoranu și  Alex s-au împăcat
banner oana roman png
banner dorian popa png
banner valentina pelinel png
adison rae jpg
1 alexandra usurelu deschidere jpg jpeg
banner Larisa Dragulescu png