Cum şi-au serbat vedetele fiicele de Sfânta Maria. Imagini adorabile cu fiicele Valentinei Pelinel, Andreei Bălan şi Oanei Roman

image
Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, alături de fiu şi de gemenele Indira Maria şi Samyra Maria

A fost zi de sărbătoare! Vedetele din showbiz şi-au serbat fetele, marţi, 8 septembrie, de Naşterea Sfintei Maria. Fiicele Valentinei Pelinel, Oanei Roman, Andreei Bălan, dar şi nepoata lui Adrian Minune poartă acest nume frumos. Vedetele s-au lăudat cu pozele de la petreceri.

Data de 8 septembrie este una specială pentru creştinii din toate colţurile lumii. Este marcată Naşterea Maicii Domnului, iar acest nume sfânt este purtat de 2,2 milioane de români. Printre aceştia se numără şi câteva vedete şi copiii lor. 

Soţii Valentina Pelinel (40 de ani) şi Cristian Borcea (50 de ani) le-au urat „La mulţi ani!” gemenelor Indira Maria şi Samyra Maria, ambele în vârstă de un an şi jumătate.

image
Oana Roman şi Izabela Maria

Îmbrăcaţi elegant, fiecare cu câte o Măriuţă în braţe, Valentina şi Cristi, alături de fiul lor, Milan, au făcut o fotografie superbă de familie, care a fost postată pe pagina ei de Instagram, cu mesajul: „La mulţi ani binecuvântaţi tuturor Mariilor”.

După cum lesne se poate observa, una dintre fetiţe seamănă perfect cu mami, iar cealaltă este leit tati. Tot două Marii a serbat şi cântăreaţa Andreea Bălan (36 de ani). Jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, difuzată la Antena 1, are două fetiţe cu actorul George Burcea: pe Ella Maya şi pe Clara Maria. 

image
Karmen şi Rossa Maria

Îmbrăcate în rochiţe albastre cu imprimeuri albe, blondinele au fost serbate cu un tort colorat, pe care tronau figurine din desene animate.

A fost de fapt de trei ori sărbătoare pentru că şi bunica Andreei poartă numele Maria, iar în aceeaşi zi a împlinit 87 de ani. 

Dar şi Oana Roman s-a pozat alături de fetiţa ei, Izabela Maria (6 ani), pe care a serbat-o în urmă cu două zile: ” La mulţi ani, Maria mea! Sfânta Fecioară să te ocrotească şi să-ţi vegheze drumul lin în viaţă. Te iubeşte mami infinit!”, a scris Oana, pe Facebook.

image
Karmen şi Rossa Maria

O altă sărbătorită a fost nepoţica celebrului manelist Adrian Minune (46 de ani).

Rossa Maria a primit  în dar un tort glazurat cu ciocolată albă. Mama ei, Karmen, i-a făcut o şedinţă foto, lângă prăjitura festivă. 

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Robbie Williams Spice Girls
Avioane rusești TU-160 FOTO Profimedia
Georgia Meloni, vizită la o fabrică de mozzarella FOTO Profimedia
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg