Cum și când s-a cuplat Irinel Columbeanu cu bruneta sexy Oana Cojocaru


    Oana Cojocaru şi Irinel Columbeanu sunt împreună din luna aprilie
Oana Cojocaru şi Irinel Columbeanu sunt împreună din luna aprilie

Nu mai este un secret pentru nimeni că Irinel Columbeanu (60 de ani) are o relaţie cu tânăra Oana Cojocaru (21 de ani), de profesie fotomodel. Cei doi s-au afişat deja împreună la mai multe petreceri mondene, asta după ce Click! i-a surprins, în premieră, la ceas de seară, la o cină romantică. Asta se întâmpla pe 11 mai, când relaţia era la început.

Click! a aflat cum şi când s-au îndrăgostit Irinel  Columbeanu şi Oana Cojocaru. “Pe 28 aprilie, Irinel a avut o postare pe Facebook, despre modă, despre aniversarea fondatorului FashionTV, Michel Adam, dar şi despre cryptomonede (monede virtuale). Oana a comentat, şi-a spus părerea, după care a discutat în privat cu Irinel. Lui i-a plăcut şi, de la acea discuţie, n-a mai fost decât un pas până la o întâlnire. S-au văzut după două-trei zile”, ne-a povestit o sursă din anturajul omului de afaceri. 

simeon stalpnicul png

Oana este studentă la Universitatea Hyperion, la Ştiinţe Economice, însă şi-a dorit să încerce şi profesia de însoţitor de bord. A făcut şcoala de  stewardese, însă nu a terminat-o şi nici nu a profesat.

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub horoscop iertare png
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg